2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قصد بارداری ندارم ولی اسپیرنولاکتون و سیپروترون کامپاند میخورم منظم شدم ولی خب همش استرس دارم برای بارداری چون در هرحال خانم های پلی کیستیک یکم با دردسر باردار میشن ایشالا زودی دامنت سبز شه عزیزم

دختر منم همسن توام و ناامیدم امروز پیش دکتر پاکروش بودم در مجموع گفت بدنت ریخته به هم دارو هم کمکت ن ...

سنم یکم کمتربود..دلم خوشتربود....نمیدونم اصلا اینطور نبودم...چرا یدفه بدنم ریخت بهم...لامصب داره بدترم میشه...بااینکه تحت نظردکترم

اخی عزیزم...چندساله اقدامی مگه

پارسال اقدام کردم فولیکول بالغ داشتم بعدش فهمیدم همسرم واریکسول داره تا عمل کرد تحرکش کمه منم پلی کیستیکم 

اینماه امپول زدم فولیکول 15 و 20 داشتم تا ببینم خدا چی بخواد همش استرس دارم و نگرانم فکرشو میکنم اینماه نشم داغون میشم

انتی مولرینم 9 بود 

تا قرص میخورم پریود میشم اگه نخوردم هر 2.3 ماه یبار 

روانمو بهم ریخت این کوفتی

ما آبادانیا   
من پریودام ۳۲تا۳۵ روز اس جوش ام نمیزنم فولیکول غالب ام داشتم ولی دکتر برام گلوکوفاژ نوشت .گفت pco هس ...

من هیچ علایمی از تنبلی نداشتم حتی لاغر لاغر بودم؛ موی زاید و جوش هیچی؛ ولی دکتر میگفت پی سی او شدید؛ میگفت ربطی نداره که هیچ علایمی نداری؛ حتما بخور خیلی اثر داره؛ من خودم لاغر بودم خیلی لاغر ترم کرد؛ ولی اثر داشت رو تخمدونام

خدایا مرررسی
سنم یکم کمتربود..دلم خوشتربود....نمیدونم اصلا اینطور نبودم...چرا یدفه بدنم ریخت بهم...لامصب داره بدت ...

عزیزم ناراحت نشی اینو میگم 25 سالمه از وقتی دبیرستانی بودم این کوفتی باهام بود 4 ساله ازدواج کردم و درگیرشم تازه دکتر بهم میگه وضعیتت خوبه تقریبا ولی باردار نمیشم

ولی چون میگی سنت داره میره بالا اصلا وقتت ب قرص و امپول هدر نده برو برا آی یو آی ان شالله جواب بگیری

ما آبادانیا