2777
2789

بیایین بگین بچتون چند ماهشه الان و کی راه افتاد و چه مقدار حرف میزنه.

در مورد غریبی کردنش چطور؟ به راحتی با غریبه ها کنار میاد یا گریه میکنه؟ 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

تقریبا 18 ماهشه

تو خونه اذیت میکنه خیلی خیلی خیلی زیاد اما تو جمع با بچه ها خوبه

نزدیک 5ماهگی چهاردست و پا

9ماهگی راه رفت

حرف زدنشم نسبت ب سنش خوبه فک کنم

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

بچه‌های نی نی سایتیا همه از چهارماهگی حرف زدن و از شش ماهگی هم راه رفتن 😂😂

ولی دختر من چهارده ماهشه هنوز چند قدم راه میره و ققط چند کلمه حرف میزنه در حد مامان بابا و الو و ...

ولی اصصصلا غریبی نمیکنه فقط از آقایون ریشو میترسه😁

خدا با منه. پس همه چی خوب پیش میره😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه‌های نی نی سایتیا همه از چهارماهگی حرف زدن و از شش ماهگی هم راه رفتن 😂😂 ولی دختر من چهارده ماه ...

دختر من ۱۷ ماهشه هنوز راه نمیره 😐

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

پسرم یک سال و پنج ماهشه، شش ماهگی نشست،نه ماهگی را میرفت، با همه خیلی گرم میگیره مخصوصا اگر انرژی مثبت دریافت کنه،  ولی صحبت نمی کنه البته آدای صحبت کردن و خیلی در میاره یا مثلا با آهنگا آواز می خونه

بچه‌های نی نی سایتیا همه از چهارماهگی حرف زدن و از شش ماهگی هم راه رفتن 😂😂 ولی دختر من چهارده ماه ...

خب شاید راس میگن دختر منم 9 ماهگی راه رفت چون دخترشما دیر راه افتاده دلیل نمیشه بقیه دروغ گفته باشن

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

تقریبا 18 ماهشه تو خونه اذیت میکنه خیلی خیلی خیلی زیاد اما تو جمع با بچه ها خوبه نزدیک 5ماهگی چهار ...

شبا خوب میخابه تا صبح؟ شیر نمیخوره؟

پسرم یک سال و پنج ماهشه، شش ماهگی نشست،نه ماهگی را میرفت، با همه خیلی گرم میگیره مخصوصا اگر انرژی مث ...

غریبی نکرده تا بحال؟ مثلا مهمون بیاد خونتون؟

خب شاید راس میگن دختر منم 9 ماهگی راه رفت چون دخترشما دیر راه افتاده دلیل نمیشه بقیه دروغ گفته باشن

عزیزم تو به خودت نگیر من به کسی توهین نکردم ولی تو تاپیکا ببینین خیلی از خودشون یا بچه‌هاشون الکی قهرمان میسازن

خدا با منه. پس همه چی خوب پیش میره😊

دختر من ۱۸ ماهشه یه سالگی راه میرفت الان حدود سی کلمه میگه خیلی غریبی میکنه در حدی که فقط منو باباش و مامانم و خواهرم بغل هیچ کس دیگه نمیره از الان غصه عیدو دارم 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

شبا یک بار با شیشه بهش شیر میدم 

فقط مشکل آینه که چون اتاق خودش سرد بود از اول زمستون پیش خودم می خوابه اگر نه شش ماهگی عادتش داده بودم تو اتاق خودش تنها می خوابید 

الان موندم چیکار کنم 

بعد عید می خوام جدا کنم جای خوابش رو اما می دونم سخته