2777
2789

شوهرم از اون ادمائیه که رفیق زیاد نداره یه دو سه تا دوست داره که شاید هر دوهفته یه بار باهاشون بیرون بره اصلا اهل تفریح بدون ما نیست از صبح تا عصر سرکاره بعد از نماز مغرب از نماز که برگشت خونه میشینه تو خونه تا موقع خواب، شاید بره سوپرمارکت خرید کنه ده دقیقه بشینه پیش صاحب مغازه، حالا مردهای اطرافمون همش بیرونن یا بادوستاشون میرن تفریح احساس میکنم زیاد موندنش تو خونه خوب نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوونه شدی؟شوهرمنم اصلا اهل رفییق بازی نیست..دوروبرم دیدم مردی که همش با رفیقاش بودو زنشو به اون ترجیح میداد..شوهر من تازه اینقد سرش شلوغه و سرکاره همون دوستایی که شوهرت دوهفته یبارباهاشونه روهم نداره...اونا سرکار با مرداهستن همون نیازشونو برطرف میکنه...ولش کن حوصله داری..اینجوری بهتره

مال منم یا سر کاره یا بقیه وقتش رو با من میاد بیرون الان تنها یه سفر کاری رفته کارش تموم شده یه روز دیگه باید می موند بهش می گم برو یه دوری بزن می گه بدون تو صفا نداره 😐

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
خواهرم میگه شوهرت خیلی منزویه چرا همش تو خونه نسسته

به خواهرت بگو ببند بابا

ببخشيدا

ولي خواهرت رو داره اگه شوهراتون عوض ميشد ميگفت مال من خانواده دوست 

شوهره تو رفيق بازه

ولي شوهره من رفيقش منم

👈🏻👈🏻👈🏻لايكم نكنيد لطفا👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻