2777
2789
عنوان

خودمم موندم که این اخلاق شوهرم خوبه یا بد🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاز نیست کلی دوست و رفیق داشته باشی...یه رفیق پایه و خیلی خوب بهتر از ده تا رفیق معمولیه و کافی هم هست..شوهر منم سر جمع ۴ تا دوست صمیمی بیشتر نداره که اونم شاید ماهی یه بار یه قرار بزاره باهاشون..اکثرا هم دیدارهامون خانوادگیه...خود منم شاید دوتا دوست صمیمی بیشتر نداشته باشم..شوهر رفیق باز خوب نیست

این جهان کوه است و فعل ما ندا ... سوی ما آید نداها را صدا

شوهر منم ۲ تا دوست صمیمی داره و چندتا هم دوستای معمولی که اکیپیم هممون با هم دوستیم با دوستای من همه جا اکیپی میریم یعنی تنها با دوستاش نمیره همیشه و همه جا با همیم منو تنها نمیذاره بره با رفیقاش. اینکه رفیق باز نیست خیلی خوبه اما من خودم از توو خونه نشستن حوصلم سر میره شوهرمم مثل منه. هرکی یه جوره تو خودت ببین چی دوسداذی

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه خواهرم منظوری نداره کلا رک حرف میزنه چون اون شوهرش تقریبا همش بیرونه تعجب میکنه از این اخلاق شوهر ...

حتما نباید منظور داشته باشه شاید ناخواسته حرفش باعث قلقلک ذهن شما بشه

شوهر من اون یدونه دوستو هم نداره نهایتش ماهی یه بار با داداشاش بره استخر خیلیم راضی ام 

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
ینی شما زن ها محشرید !! اگه ما مردا با دوستامون بریم تفریح میگید رفیق بازین ! اگه نریم بیرون بشینیم ...

😂😂😂

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه