شوهرم از اون ادمائیه که رفیق زیاد نداره یه دو سه تا دوست داره که شاید هر دوهفته یه بار باهاشون بیرون بره اصلا اهل تفریح بدون ما نیست از صبح تا عصر سرکاره بعد از نماز مغرب از نماز که برگشت خونه میشینه تو خونه تا موقع خواب، شاید بره سوپرمارکت خرید کنه ده دقیقه بشینه پیش صاحب مغازه، حالا مردهای اطرافمون همش بیرونن یا بادوستاشون میرن تفریح احساس میکنم زیاد موندنش تو خونه خوب نیست.
نیاز نیست کلی دوست و رفیق داشته باشی...یه رفیق پایه و خیلی خوب بهتر از ده تا رفیق معمولیه و کافی هم هست..شوهر منم سر جمع ۴ تا دوست صمیمی بیشتر نداره که اونم شاید ماهی یه بار یه قرار بزاره باهاشون..اکثرا هم دیدارهامون خانوادگیه...خود منم شاید دوتا دوست صمیمی بیشتر نداشته باشم..شوهر رفیق باز خوب نیست
این جهان کوه است و فعل ما ندا ... سوی ما آید نداها را صدا
شوهر منم ۲ تا دوست صمیمی داره و چندتا هم دوستای معمولی که اکیپیم هممون با هم دوستیم با دوستای من همه جا اکیپی میریم یعنی تنها با دوستاش نمیره همیشه و همه جا با همیم منو تنها نمیذاره بره با رفیقاش. اینکه رفیق باز نیست خیلی خوبه اما من خودم از توو خونه نشستن حوصلم سر میره شوهرمم مثل منه. هرکی یه جوره تو خودت ببین چی دوسداذی
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍