2777
2789
عنوان

کیک پختم امروز +عکس😉😉

757 بازدید | 43 پست

سلاااااااام به همگی

امروز آقا پسر شیطون ما برعکس همیشه خیلی آروم بود 

خودش توی اتاق با وسایلاش سرگرم بود

منم از فرصت استفاده کردم و یه کیک درست کردم

😊

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

نوش جان😍

تيكر عروسي پرنسس ملورين😍😊💃🏻💎 پارسال دقيقا برا همچين روزي تيكر زدم، حكمت خدا بود و نشد كه نشد😔 اما امسال ميخوام با دعاهاي شما خواهراي قشنگم☺️ و تلاشاي خودمو همسرم💪🏻 و حكمت اون بالا سري🙏🏻 تيكر امسالم واقعي بشه💎 پس يه صلوات مهمونم كن عزيزدلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به🤤

واي عزيزم تبريك ميگم كنجدتو😍😍😍😍

تيكر عروسي پرنسس ملورين😍😊💃🏻💎 پارسال دقيقا برا همچين روزي تيكر زدم، حكمت خدا بود و نشد كه نشد😔 اما امسال ميخوام با دعاهاي شما خواهراي قشنگم☺️ و تلاشاي خودمو همسرم💪🏻 و حكمت اون بالا سري🙏🏻 تيكر امسالم واقعي بشه💎 پس يه صلوات مهمونم كن عزيزدلم
از این فرصتم استفاده کن یه تیکه بفرس برا من😋

رژت تموم نميشه چرا😁😍