2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری شکمم رو آب کنم 😣😭😥

1198 بازدید | 41 پست

من 20 سالمه و مجردم 

قدم 167 هست و وزنم 67 

استخوان بندی پری دارم 

از وزنم راضیم و دکتر تغذیه گفته با توجه به اسکلت بندیم وزن مناسب واسم 63 هست 

ولی بزرگترین مشکلم شکمم هست 😭😭😭😭 

خسته شدم دیگه ازش😭😭😭 

پشت شونم هم چاق شده و چون یکم بد میشینم بدتر نشون میده 

دوست دارم به وزن 63 برسم ولی خیلی دوست دارم هر چی زودتر از شر این شکمم خلاص شم 😭😭😭😭 

فقط یه مسئله ، من دوره قائدگیم خیییلی نامرتبه ، مثلا الان 4 ماه و نیم هست پری نشدم و خودم احساس میکنم شکمم به خاطر این موضوع هم هست که هی بزرگ میشه 😭😭😭😭 

خواهریا تو رو خدا اگه راه حلی دارید بگید بهم من تا عید خلاص شم از دست این شکم 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا عید ک نمیشه شکم کم کم کمش ۶ ۷ ماه زمان میخاد

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

تازه ب فکر افتادی نانا؟ 

حالا تا 13 به  در بخور از شنبه ش رژیمو استارت بزن...  

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥

عزیزانن این چالش های شکم .... ما چربی سوزی موضعی نداااااریم .شما فقط با دراز و نشست عضلات شکم و تقویت میکنین از شل و افتادگی شکم کم میشه فکر میکنین لاغر شدین درصورتی که اینطور نیست فقط عضلات قوی شدن افتادگی شکمو شل و ول بودنشو کشیدن بالا.کم کردن وزن و سایز فقط و فقط تغذیه و تمرین مناسب زیر نظر مربی

پریچهر_۲۵ ام 😐😑کاربریم ترکید😣