2777
2789
ن من ن شوهرم هیچ مشکلی نداریم من فقط عفونت دارم ماه گذشته یه فولی 24 و20 و18 داشتم نمیدونم چرا باردا ...

خوب معلومه عزیزتاخدانخادیک برگ ازدرخت نمیوفته پس هروقت خودش بخادان شاالله به خیریک نی نی تودلتون میزاره فقط به رحمتش امیدوارباشین😊

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم فدات راحت باش

فدات گلم قبل موعدپری علایمی داشتی

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
علائم پریودی دارم الانم احساس میکنم پریود میشم 

اینکه طبیعیه ترشحاتت چ رنگیه

قهوه ی تیره 

ان شاالله که مال بارداریت باشه فقط اگه پری شدی ناامیدنشوگلم ولی ان شاالله که نی نی الان تودلتونه

استارتر مال شوهر منم مث شماس تعدادش از ۶ ملیون بعد عمل رسید ب ۱۴ونیم تحرک۵۷.۷ و مورفولوژی ۵۱.۲ میشه بگی تحرک و مورفو شوهرت چند بود؟چندماه بعد عمل نتیجه گرفتی؟کاشکی منم طبیعی نتیجه بگیرم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا