2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرموعد قبلی م 18 ماه قبل پریود شدم  کمتر از 1 دقیقه دو خط شد

پس مبارکه گلم🌷🌷🌷🌷 برای منم دعاکن خدایک دخمل نازوسالم وصالح به خیربه من بده😘😍😍😍😍

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
فدای تو عزیزدلم اخه ی دادای دارم مثل درد پریودی😢احساس میکنم پریود میشم طبیعی ه؟

بله و تا آخر باهاته امیدوارم مث من نباشی من که از اول کمزدرد تا الانم حتی که هشت ماهشه بچه باهام مونده خلاصه هر روط یه چیزی در انتظارته

عزیزم میشه واسه منم دعا کنی 😔این ماه خدا بهم نی نی بده شوهرم طفلکی روز شماری میکنه 

انشاءالله عزیز دلم من شوهرم تعداد اسپرم اش کم بود ولی تحرک و سرعت و ایناش بهتریود ایشالا ک نتیجه میگیرید شمام 

ی متخصص زنان بهم گفت تعداد اقدام ا رو کم کن گفت روز 8 سیکلت کیت تخمک گذاری بزار اگه دو خط شد شروع کن ...

میشه بیشترتوضیع بدی چندروزپری هستی وچندروزپاک یعنی دوباراقدام داشتی وقبل ازموعدت چ علایمی داشتی ببخشیدکه زیادی پرسیدم 😉

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
انشاءالله عزیز دلم من شوهرم تعداد اسپرم اش کم بود ولی تحرک و سرعت و ایناش بهتریود ایشالا ک نتیجه میگ ...

ن من ن شوهرم هیچ مشکلی نداریم من فقط عفونت دارم ماه گذشته یه فولی 24 و20 و18 داشتم نمیدونم چرا باردار نشدم تاحالا بنظرت ممکنه فولیکم تخمکش ازاد نمیشه؟ 

میشه بیشترتوضیع بدی چندروزپری هستی وچندروزپاک یعنی دوباراقدام داشتی وقبل ازموعدت چ علایمی داشتی ببخش ...

عزیزم من سیکل م 23 روزه ست از روز اولی ک پریود شدم حساب کردم شد روز 8 شروع کردم کیت گداشتن ک توی روز 9 دو خط شد همون روز و فرداش اقدام کردم دیگه شد همون