2777
2789
عنوان

کم بودن پلاکت در بارداری

144 بازدید | 13 پست

سلام خانوما کسی بوده که توی حاملگی پلاکت خونش بیاد پایین من توی ۳ ماه ۱۴۴ هزار بود توی ۷ماه ۱۳۶ هزار شد توی اوایل ماه ۹ که الان هستم شد ۱۲۶ هزار کسی بوده مثل من باشه نگرانم دکتر میگه تا ۱۰۰ هزار طوری نیست ولی میترسم نکنه سر زایمان برام اتفاقی بیفته اگه کسی مثل من بوده بگه خیلی ممنون میشم😍😍😍

🌺🌼خدایا زندگیم رو به خودت سپردم🌼🌺

من دور و بر صدهزار بود تووی  بارداری.دکتر فوق تخصص خون بهم اطمینان داد چیزی نمیشه.شب عمل صدو بیست هزار شدم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دور و بر صدهزار بود تووی  بارداری.دکتر فوق تخصص خون بهم اطمینان داد چیزی نمیشه.شب عمل صدو بی ...

چی شد خود به خود رفت بالا شما سزارین شدین؟

🌺🌼خدایا زندگیم رو به خودت سپردم🌼🌺
چی شد خود به خود رفت بالا شما سزارین شدین؟

اره سال نودو چهار سزارین شدم.تا هشتادهزار هم خطرناک نیس تا جایی که من میدونم.بعد از عمل به تدریج طبیعی شدم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

[QUOTE=84206459]خوب براتون مشکلی پیش نیومد ؟به خاطر پلاکت گفتن باید طبیعی زایمان کنین؟[/Qخداروشکر مشکلی پیش نیومد فقط گفتن باید طبیعی باشه که خونریزی کمتری داشته باشم البته فشارمم بالا بود واسه پسرم طبیعی بد بود ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومد