بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخی...ولی من عاشق بابامم...گناهه به بابات بگی حیوون الان از دستش دلخوری ولی نباید اینجوری بگی...بابای منم مامانمو کتک زده.ولی خب این مسایل زن و شوهریه....باهم قهر میکنن همو ناراحت میکنن پشیمون میشن آشتی میکنن.منم از بابام توی اون لحظه ها متنفر میشدم.حق داری.ولی نباید بهش بگی حیوون عزیزم
من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻
میدونی آخه مساله اینه که این فقط ی چشمه از هنراشه خدا باباتو برات نگه داره ایشالله
فداتشم عزیزم...غصه نخور از خدا بخواه خوبش کنه
من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻