2777
2789
من تازه چاي خوردم حالم خوب شده بالا نميا رما گفته باشم    

وای پروفایلت چه بامزس شبیه این آدمای بیکارو علافه که هیچ هدفی ندارن ول ول میچرخن😁😁😁😁😁

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
عزیزم چکار کنن یه عروسی الان نزدیک هفتاد تومن خداقل خرج داره ترجیح میده ازدواج نکنه دیگه بدبخت انقدم ...

نبخدا .به پول نیست .

تنوع طلب و بی مسولیت شدن.ذاتشون خرابه .

فکر میکنن اگه با زنهای مختلف باشن یعنی قدرتمند هستن.و طرفدار دارن.

راضی نمیشن با یه زن باشن فقط.نمیخوان مسولیت قبول کنن.

میخوان با یه خرج سطحی زنهای مختلف و تنوع طلبی رو داشته باشن 

مردی که سالم و باشخصیت باشه هر جوری شده مث ادم زندگی میکنه.ارزش خودش رو بخاطر نیازش نمیاره پایین.مث ادم با یه نفر میمونه.

توی ایران اونقد مردا تنوع طلبن و به این زنها علاقه نشون دادن که روز به روز تعداد این زنهای پلنگ زیاد میشه .😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای پروفایلت چه بامزس شبیه این آدمای بیکارو علافه که هیچ هدفی ندارن ول ول میچرخن😁😁😁😁😁

قربونش برم

جيش داره  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اي بابا اين قضاوت نكنيم ديگه چ جمله اي هست هر جايي كاربردر نداره نياز جنسي جاي خودش رو داره  ...

میدونم جرمه ولی درک نمیکنم چرا،

اگه مجبور نباشن هیشکی نمیاد تو ترافیک اینکارو بکنه،

بهتره به جای اینکه لیست کارایی که جرم هستن رو همیشه رفرش کنیم،بهتره که شرایطو طوری آماده کنیم که کسی مرتکبش نشه

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
بعد دوباره اومد جلو با یه لبخند و چراغ ماشین رو هم روشن کرده بود که توی ماشین دیده شه به خدا یه دختر ...

وای خدا نکشدت راست میگی واقعا😱😱😱😱😱

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
قربونش برم جيش داره    

😆😆😆😆😆عزیزم.....

خب ببرش دسشویی گناه داره کلیه هاش پوکید بیچاره

از بی حیایی و بی شرمیشونه،با اینکه خودم مخالف این سخت گیری های نظامم،ولی بعضی وقتا انگاری حقشونه،مرد ...

والا تو صحرا و بیابون و دره هم اگه ببینید میاید میگید.

نمیگم کارشون اشتباه نبوده،نمیخوام قبحش بریزه،

ولی تو رو خدا بیاین پشت سر مردم حرف نزنید.

مسائل مهمتری هست...

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
میدونم جرمه ولی درک نمیکنم چرا، اگه مجبور نباشن هیشکی نمیاد تو ترافیک اینکارو بکنه، بهتره به جای ا ...

من اين حرف رو قبول ندارم

ميبيني ك هيچ كس نديده كسي بياد اينكارو بكنه جلو بقيه

بقيه نياز ندارن؟

مطمئن باش اينروزا تهيه يك اتاق براي يكساعت خيلي راحت تر از اينكاري هست ك اينا كردن

همه جا ديدي اگهي اتاق مبله

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
میدونم جرمه ولی درک نمیکنم چرا، اگه مجبور نباشن هیشکی نمیاد تو ترافیک اینکارو بکنه، بهتره به جای ا ...

یعنی چی مجبورن ،مگه حیونن که نتونن خودشون و نگه دارن به خونه برسن  مگه هرجا نیاز داشتی ببخشید باید بکشی پایین 

حالا آخرش چی شد استارتر

اینا بیمار جنسی هستن عورت نمایی و نمایان کردن عمل جنسی یک جور سادیسمه یکم مطالعه لطفا بیمار جنسی ...

خب بیماره و سادیسم داره قبول،

ولی این نظر شما در مورد یه بیمار درسته؟؟

اگه همه جای دنیا درمورد بیمارای جنسی همچنین فکری میکردن هیچوقت جهان انقدر متحول نمیشد