2777
2789
عنوان

چراخدااینقدربهم صبرداده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلاخیلی عجول بودم ولی ازاین صبوری ک الان دارم خسته شدم

اگر از صبر خسته شدی یعنی ضمیر ناخودآگاهت داره اعتراض میکنه 

حل مشکلت تا چه حد غیر ممکنه؟ مثلا در حد قطع نخاع یا فوت یا بدهی خیلی سنگین؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
عزیزم فک کردی همه مارو درک مبکن؟ قربون صدقمون میرن؟ نه بابا تو زندگی همه هست اینجور چیزا و شایدبدتر

اخ من توزندگیم اینقدربلاسرم اومدهرکس میشنوه حالش بدمیشه یکم کوتاه میادولی خانوادم اینطوری نیسن فقط برای این ک انتخابم اشتباه بودمیگن ب ماربطی نداره تاوان اشتباهت خودت بده سرکوفتم میزنن

اگر از صبر خسته شدی یعنی ضمیر ناخودآگاهت داره اعتراض میکنه  حل مشکلت تا چه حد غیر ممکنه؟ مثلا ...

ن حل مشکلم ینی اختلافاتم باشوهرم ...اوارگی الانم ...توسری خورشدنم ...

اخ من توزندگیم اینقدربلاسرم اومدهرکس میشنوه حالش بدمیشه یکم کوتاه میادولی خانوادم اینطوری نیسن فقط ب ...

برو مستقل زندگی کن دنبال کار بگرد.

تظاهر میکنم به زندگی کردن
الان بعضی بچه ها  میان و با کامنت هاشون  باعث ناامیدی و پوچی تون میشن .....  فان# ...

این ک خوب اومدی ...خیلی فازمسخره میگیرن خیلیام میخندن وردمیشن فقط یسریاناراحت میشن ویااین ک ب خودشون امیدوارمیشن

داستان دعوام باشوهرم بودو دوماه خونه بابامم یه خبرازم نگرفته ونمیتونم الان اقدام کنم چون دم عید وکار ...

فقط میتونم بگم ب خودت سخت نگیر

صبرکن بهترین شرایط برات پیش میاد

و اینکه یه چیزی بین حرفات گفتی ک کسی که خودش خطاکاره چطور منو نصیحت میکنه

یه قول هست از امام علی البته منم شتیدم که میگه لاینظر من قال، انظر ماقال

شاید بین حرفای همون خطاکار چیزی باشه ک بدردت بخوره

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
این ک خوب اومدی ...خیلی فازمسخره میگیرن خیلیام میخندن وردمیشن فقط یسریاناراحت میشن ویااین ک ب خودشون ...

این کامنت رو گذاشتم ک بخندیم

ولی انصافا از ته دل  براتون دعا کردم ک مشکلات تون زودتر حل شه و آروم شید 🤗🤗

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
فقط میتونم بگم ب خودت سخت نگیر صبرکن بهترین شرایط برات پیش میاد و اینکه یه چیزی بین حرفات گفتی ک ک ...

اخ فقط سرکوفت میزنن

خودش سربابام دادزدع  اونوفت میگ چرامن سرماملنم دادزدم نمیگه ک این بلاخره مادرشع ولی اون ک پدرمن نیس