2777
2789
عنوان

چراخدااینقدربهم صبرداده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 49 پست
خوب پس داری به خودت ظلم میکنی  و این خود واقعیته که خسته شده  نمیدونم  دیدت نسبت به ...

میدونی راهم گم کردم وبلدنیسم پیداکنم ...شایدبقیه ب پستت نگاه کنن ناراحت شن ولی توراس گفتی حق باتوعه...ولی مشکل اینجاس ک میخوام فرداسرشکسته نشم...تااخرعمرک نمیتونم مجردبمونم فرداجداشم خانوادم حمایتشون نباشه بایدسرم بندازم پایین ب فکراینشم هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی راهم گم کردم وبلدنیسم پیداکنم ...شایدبقیه ب پستت نگاه کنن ناراحت شن ولی توراس گفتی حق باتوعه. ...

نمیدونم 

اگر تن سالمی داری فکر نمیکنم احتیاجی به حمایت کسی داشته باشی 

من شعار نمیدم خودم شرایط سختی رو تحمل کردم ولی صبر کردم 

صبر درست . یعنی در انتظار رسیدن به هدفی که تا حدودی دست خودمونه 

اینکه هنوز جدا نشده به فکر ازدواج بعدی باشی خیلی غلطه، 

خودم سال ۷۹ طلاق گرفتم ۹۴ دوباره ازدواج کردم اونم چون واقعا اونی بود که باید بود. 

در ضمن... سر افکندگی پیش خانواده خیلی بهتر از تحقیر پیش کسیه که با یه امضا محرم سده بالنگه همون امضا نامحرم میشه. 

من نمیگم جدا شو چون در جریان دقیق اختلافات و مشکلاتت نیستم 

کلی گفتم.

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
نمیدونم  اگر تن سالمی داری فکر نمیکنم احتیاجی به حمایت کسی داشته باشی  من شعار نمیدم خود ...

من همیشه ب فکربقیه بودم تاخودم

نمیخوام خانوادم سرشکسته شن 

من واس جداشدن پول لازم دارم واس همین دنبال حمایتم هستم پولش میتونم فراهم کنم ولی اگ این کارکنم بایدکلاقیدخانوادم بزنم چون دیگ قبولم نمیکنن...کلاسردرگمم

من همیشه ب فکربقیه بودم تاخودم نمیخوام خانوادم سرشکسته شن  من واس جداشدن پول لازم دارم واس هم ...

به هر حال اولویت های هر کسی با دیگران متفاوته 

و حدس زدم خودتو بعد از دیگران در نظر میگیری 

کلا تحمل بی هدف یعنی همین دیگه... امیدوارم به زودی آرامش به قلبت برگرده.  

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟