2777
2789
عنوان

مانتو شیک تو کرج

481 بازدید | 15 پست

من یک ماه هست که اومدم کرج 

اصلا کرج و بعد نیستم گوهردشت و طالقانی گشتم دو سه تا مانتو پسندیدم ولی ۵۰۰،۶۰۰تومن بودن که به نظرم اصلا نمی ارزیدند    😐 

من خیلی خیلی سخت پسند هستم  

لطفا  یه مانتو فروشی خوب تو کرج بهم معرفی کنید که قیمتاش هم خوب باشه 

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم مانتو فروشیشو نمیدونم ولی تو درختی..گلشهر مرکز خریده خودم ازاونجا گرفتم قیمتشم مناسب..۲۰۰ به بالاست اونم ولی ۱۷۰ ۱۸۰ هم داشت

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
اسم مانتو فروشیشو نمیدونم ولی تو درختی..گلشهر مرکز خریده خودم ازاونجا گرفتم قیمتشم مناسب..۲۰۰ به بال ...

برام در درجه اول زیباییش مهمه

من همیشه دنبال کارایی هستم که از همه زیباتر باشه 

اونجا کاراش خوبه؟

برام در درجه اول زیباییش مهمه من همیشه دنبال کارایی هستم که از همه زیباتر باشه  اونجا کاراش خ ...

من که پسندیدم خوب هرکسی سلیقه ایی داره..اتفاقا شال و روسریاشم شیک بود..حالا واست میفرستم ببین.

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
پاساژ مهستان هم شیکه. ولی گرونه. 

رفتم نپسندیدم 

کار خوشگل باشه ۵۰۰ تومن هم آدم میده ولی وقتی خوب نباشه

من که پسندیدم خوب هرکسی سلیقه ایی داره..اتفاقا شال و روسریاشم شیک بود..حالا واست میفرستم ببین.

مرسی عزیزم حتما میرم