2777
2789
عنوان

عیدی داداشم برای من😢😢😢

1677 بازدید | 67 پست

سلام بچه ها خیلی دلم گرفته ما رسم داریم داداشا واسه خواهرشون قبل عید عیدی میبرن من با داداش بزرگم قهرم تو تاپیک قبلیم راجع بهش نوشتم اصلا موضوع حادی نبود یه جر و بحث ساده بود که من قهر کردم نموندم بعدش حتی پیام دادم عذر خواهی هم کردم ازش جوابمو نداد هیچ دیشب داداش دومیم با خانومش اومدن خونم عیدی بیارن دیدم زن داداش اولی هم اومده باهاش خودش نیست درصورتی که واسه خواهرام رو خودشون دوتایی برده بودن منم به روی خودم نیاوردم ولی خیلی دلم شکست از دیروز دارم گریه میکنم از من خیلی بزرگترن هرکی دیگه بود یا نمیگرفتم یا جوابشونو میدادم بفهمن این چیزا احترامه من گدا نیستم که چشمم به پولش باشه که فرستاده احترام بزرگتریشونو نگه داشتم ولی خودم بد جور دارم میسوزم چیکار کنم به نظرتون ببرم پسش بدم؟خیلی دلمو شکوندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شهری هستین....من تاحالا ندیدماز این رسما...چه خوب....یعنی برادر باید برای خواهرش قبل از عید عیدی ببره

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............