2777
2789
عنوان

عیدی داداشم برای من😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 67 پست
اره همه اینجوری نیستن یسریا این رسمو ندارن یسریا دارن ولی اکثرا من خودمم چون زنه ترکا شدم و چندتا دو ...

زن داداش منم کرد اما رسم دارن برای ما میاره به اندازه که داره

منم امسال برای خواهرشوهرم پیرهن تو خونه خریدم با ی جعبه شیرینی براش میبرم البته عیدی دخترشم میذارم تو پاگت بهش میدم نمیخام بچگی به مامانش حسودی کنه

اره همه اینجوری نیستن یسریا این رسمو ندارن یسریا دارن ولی اکثرا من خودمم چون زنه ترکا شدم و چندتا دو ...

آره درسته منم دیدم تو آشناها که این رسمو دارن فقط تاجایی خوبه که وظیفه حساب نشه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسم عجیبیه. اولین باره می شنوم.  داداشت ازت بزرگتره، باهاش قهر کردی با این حال رسم رو رعایت کر ...

درست میگی اصلا دلم نمیخواست اینجوری بشه خیلی داره زیاده روی میکنه چند بار بد جور دلم رو شکونده دلم صاف نمیشه باهاش که برم عذر خواهی؛اخه واقعا مقصر هم نبودم با این حال معذرت خواهی کردم یکبار که کینه نشه به خدا اگه نمیاورد سر سوزن ناراحت نمیشدم اصلا دوست ندارم بیارن

زن داداش منم کرد اما رسم دارن برای ما میاره به اندازه که داره منم امسال برای خواهرشوهرم پیرهن تو خو ...

اره زندایی منم برا مامانم پارسال یه تیشرت گرفت دستشم درد نکنه حتما ک نباید ادم ب خودش فشار بیاره 

ایرادی نداره، دم عیده، جای دوری نمیره اینبارم گذشت کن و پیش قدم شو. ان شاءالله همیشه خوش و خرم باشید ...

ممنون دوست  مهربونم برای پیام پر از آرامشت کاش دلم انقدر بزرگ بشه بتونم 😘