2777
2789
عنوان

خسته ام از دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 104 پست
اصلا پول نداری؟ نمیتونی از مامانت بگیری بگی برا کادو میخوام بعدا بهش پس بدی؟ 

اگه بگم بهم میده ولی یه کم خجالت میکشم از طرفی با دخترم چطوری برم پیش مشاور آخه پیش هیچ کسی نمیمونه میشه با خودم ببرمش؟؟؟

تیکر تولد یکسالگی دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ناراحتی..ولی حتما از شوهرت اجازه بگیر.. اخه خودم عصبی ک میشم اجازه گرفتنمم کنسل میشه 😐

آره بهش خبر میدم ولی دوست دارم گوشیمو خاموش کنم

تیکر تولد یکسالگی دخترم
چرا این اتفاق میفته 😢

چون ناخوداگاه توجه زن به مرد نصف میشه و زندگی مثل قبل نیست و مردا توجه قبل و میخوان همسرم خیلی بمن گفت که مثل قبل باش و به خودت برس و فلان و منم سعی کردم ولی مثل قبل نشدیم

چون ناخوداگاه توجه زن به مرد نصف میشه و زندگی مثل قبل نیست و مردا توجه قبل و میخوان همسرم خیلی بمن گ ...

یه فامیلامون یه جورایی دوستیم باهم..دوتا بچه پشت سر هم دارع..

میگه ما قبل بچه دار شدن کلی دعوا داشتیم و تا مرز طلاق رفتیم.

ولی بچه هامون ک اومدن خیلی خوب شدیم باهم 😊 یعنی بستگی ب زن داره بیشترش اره؟

دوستی کسی نداری پیشش بذاری؟ ب بهونه ی خرید و اینا برو بعد بگو لباس مورد پسندم گیرم نیومد

دخترم فقط شیر خودمو میخوره گناه داره 

اصلا نمیتونم اعتماد کنم جایی بذارمش ولی میتونم به دخترعموم بگم همراهم بیاد

تیکر تولد یکسالگی دخترم
یه فامیلامون یه جورایی دوستیم باهم..دوتا بچه پشت سر هم دارع.. میگه ما قبل بچه دار شدن کلی دعوا داشت ...

اره من خسته میشدم عصبی میشدم همش با شوهرم بد حرف میزدم البته شوهر منم بیطاقته و کم صبر اتفاقا دیشب بهش میگم همه میگن بچه بیاد زندگی شیرین میشه نزاشت حرف مو ادامه بدم گفت ماله من که شیرینه تورو نمیدونم بچه هم خیلی دوست داره میگه دومی و زود بیاریم ولی صبور نیست

😔 نمیدونم کار درستیه یا نه! شوهرت خیلی زنگت میزنع یعنی! 

نه بابا خیلی بیخیاله اصلا زنگ نمیزنه من فقط میخوام یه جوری خودمو خالی کنم بخدا عقده ای شدم

تیکر تولد یکسالگی دخترم
حواست به کلش بازی کردنش باشه تو گروه هاش دختر خراب زیاده از راه به درش نکنن 

چند روزپیش دیدم تو به گروهی رفته که به گفته خودش دوستش عضوش کرده و خودش خجالت میکشه لفت بده همه ج...ه بودن و عکسای ناجور فرستاده بودنولی فکر نمیکنم اهل خیانت باشه 

با دو تا داد زود لفت داد

تیکر تولد یکسالگی دخترم
نمیدونم باید چیکار کنم

بدهنی بزار کنار احترام هرکارییییی کرد فقط احترام وسکوت بخاطر بچه و زندگیت.خودش خوب میشه جدی میگم خوشگل بپوش ارایش کن عصبی تشو .نریزین سرم که چرا سکوت طلاق بگیره یایه بچه بهتره؟؟؟؟

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.