عزیزم اولا بدون بعد از 7 سالگی حضانت بچه با پدر میشه اما دختر بعد از 9 سالگی خودش میتونه تعیین کنه دوس داره با کی بمونه و هیچ قاضی و دادگاهی نمیتونه طفل رو مجبور کنه با یکی از والدین بمونه پس ازین جهت نگرانی نداشته باشید.
اما...
به نظر میاد شما بیشتر به شوهرتون میچسبید تا واقعا همسر و همراهش باشید. مردها از زنی ک بهشون بچسبه اصلا خوششون نمیاد. شما تصور میکنید اینا محبته اما نیست. مردها اصولا قواعد خودشون رو برای ازدواج دارن اما یکی از مشترکات اونها اینه ک همسرشون روحیه مقاوم و مستقلی داشته باشه. بتونه زندگی رو جمع و جور کنه و مدیریت داشته باشه. اینکه شما ایشون رو ببوسید اهمیتی نداره شما باید نشون بدید قوی و هستید و لیاقت و ارزش خانوم ی خونه بودن رو دارید. من نمیتونم از همسر شما ایراد بگیرم چون ایشون هم باید حرف بزنن و دفاع کنن اما ب نطر میاد ایشون ب ی دلیلی از شما سرد شدن و آتیش تند اول ازدواج شما از بین رفته. پیشنهاد میکنم وقتی میخواید حرف بزنید با دعوا و تحکم و گدایی محبت نباشه. جملات شما اونقدر ایشون رو آزار داده ک از چند روز حرف نزدن با شما خوشحال میشه.
من به هیچ عنوان موافق نیستم زن ها هررررر کاری بکنن ک شوهر خوشش بیاد و زندگی شون نپاشه و اتفاقا اغلب حق رو ب خانوم ها میدم اما درمورد شما احساس میکنم به دلیل اختلاف سنی هم ک وجود داره شما نتونستید اونطور ک باید نیازهای روحی همسرتون رو برآورده کنید و اون ی جورایی داره با شما لجبازی میکنه.
اولا محبت رو گدایی نکنید. مدام نخواهید شما رو ببینه و بهتون توجه کنه. دوما همیشه ادب و و احترام رو نگه دارید. اگر احساس میکنید مشکلی هست خیلی آروم و خوشایند حرف بزنید.
از بچه تون مایه نذازید. به عبارتی بهش نگید جون بجه داریم فلان کارو انجام بده..
قهر نکنید، هرگز جدا نخوابید.
از رفتار همسر شما واضحه ایشون اهل محبت هست چون همه توجهی ک در واقع ناخودآگاه میخواد ب شما داشته باشه به دخترتون داره.
ب نظر من قوانینی بین خودتون داشته باشید و هرگز تحت هیچ شرایطی اوو قوانین رو زیر پا نذارید.
ب عنوان مثال من و شوهرم هرگز نباید بخاطر قهر و دعوا جدا بخوابیم. اولین شبی ک ایشون خواست رو کاناپه بخوابه با اینکه حق با من بود اما رفتم و ازش خواستم برگرده سرجاش و همونجا قول دادیم ک هرگز حق نداریم این قانون رو زیر پا بذاریم.
زندگی ب من یاد داده در امور داخل خونه زن ها بااااید قوی تر باشن و گاهی احساسات رو کنار بذارن تا مرد مطمئن بشه بهترین اننخاب زندگی شو کرده
موفق باشید