2777
2789

یکی اینجا لینک گذاشت دور همیه نی نی سایتیا چن تا ساده از جمله خودمم عضو شدیم ینی چ حرفااااایی ک ب هم دیگ نمیزدن اخرم نفهمیدیم خانوم بودن یا ن ... عکسای پروفایلمونو برندارن 😖😖😖😖😖😖😖😖

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

توروخدا عضو گروهایی ک اینجا میذارن نشین حالم بهم خورد 

ب یکساعت نکشید فحش کشیو شروع کردن 😭😭😭😭😭

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید اعتماد ب این سنگینی میکردین  هر کی هر چی داره همینحا جم شه چرایرید تل

نمیدونم واقعا بی عقلی کردم هرچی فحشی ک تو زندگیم نشنیدم امروز یاد گرفتم :/

یه نفر بود میگفت یه گروه داشتیم همه خانومای حامله بودن میگفت خیلی راحت بودیم باهم مثلا عکس شکم  هامون میفرستادیم و....

میگه آخرش فهمیدیم یکی از اعضا مرده و جالبه اونم عکس شکم حامله میذاشت احتمالا نتی میذاشته

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

یه نفر بود میگفت یه گروه داشتیم همه خانومای حامله بودن میگفت خیلی راحت بودیم باهم مثلا عکس شکم   ...

چقدر بد والا من نفهمیدم اون ۲نفری ک اینطور فحشای بی ادبی ب هم میدادن ب شوخی 

خانوم بودن یا اقا 😓 اگ خانوم بودن ک واقعا براشون متاسفم 

اینجا خودش دورهمی دیگه، باز نمیدونم چه مسخره بازی میگن بیان گروه دورهمی نی نی سایتی بزنیم ، خب ...

نمیدونم والا بار اولم بود 😖

یه نفر بود میگفت یه گروه داشتیم همه خانومای حامله بودن میگفت خیلی راحت بودیم باهم مثلا عکس شکم   ...

الهی خودش حامله بشه😂😂🤣🤣🤣🤣

خدايا پس كي ميخواي از اون نگاها كه حواسمون نيس به زندگي مون بندازي🤩🤩🤩🤩🤩
 اینجا خودش دورهمی دیگه، باز نمیدونم چه مسخره بازی میگن بیان گروه دورهمی نی نی سایتی بزنیم ، خب ...

چون اینجا یکم محدودیت داره مثلا نمیتونن راحت فحش بدن یا حرفای ۱۸ بزنن 😏 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤