2777
2789

ماعیدعقدکردیم،عید95اولین سال که قهربودیم وبعدرفتیم دادگاه،عید96شوهرم رفت کیش برای یه کاری،عید97بخاطر4شنبه سوری ک رفت عروسی دوستش دعواکردیم وقهر!امسالم که الان یکماهونیمه قهریم!وشوهرم میگه جداشیم بخاطرافسردگیش وفک کنم قهرباشیم تااون موقع

منم خیلیارو میشناسم که اصلا درقید و بند این جشنا نیستن ولی خوشبختم هستن خداروشکر

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم۶ ساله جشن نگرفتم مگه چیه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

من اومدم ماهگرد بگيرم چون هنوز ٦ ماهم نشده ازدواج كرديم همون ماه اول شوهرم گفت خو بسه اين لوس بازيا چيه 😑 ديگه نگرفتم هيچى

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

وااای باور کردنی نیسسس  آخه ما هفت شبانه روز جشن میگیریم  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

باور کردن نمیخواد مهم خوشبختیه از این جشن ها زیاده برا هر روز یه بهونه هست برا کادو گرفتن منم اصلا نگرفتم ۵ ساله مزدوجم خوشبخت باشی کافیه گیرا جشنم گرفتی وقتی آدم خوشبخت نباشه این جشن ها بی فایده و ضاهر نماییه  با بهونه گیری شوهراتونو از خودتون دور نکنین هر روز یه بهونه  تولد نگرفته کادو سالگرد عقد ازدواج والنتایین روز زن روز مادر کادو سال جدید کلی بهونه های دیگه بس کنین زندگی خودتونو خراب میکنین با بهونه هاتون یه شاخه گل کافیه دیگه محبت باشه عشق باشه  

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

عزيزم شايد باورت نشه ولي منم دوازده ساله ازدواج كردم تا حالا جشن سالگرد نگرفتم ولي هر سال رو يه كيك شده كرفتيم دونفره جشن گرفتيم 

الانم كه شديم ٤نفر ٤نفره جشن ميگيريم خيلي هم عالي

منو پسرام