2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که مجالش نمیدم تو قهر همه حرفامو میزنم و خودمو راحت میکنم ولی کارم اشتباهه یه ولی دیگه اینکه عجولم نمیتونم نگم😑

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           

باهاش خیلی صحبت میکنم اما گوشش شنوانیست وکارخودشومیکنه،منم بعدازسالها دیدم قهر تنهاسردی بدنبال داشته وبی حرمتی، کوتاه امدم اما سخته،امااقلاذغرمیزنم دلم خنک میشه

سراسر زندگی من معجزه بود 
معمولا حل نمیشه رو هم تلمبار میشه چون شوهرم هنوز بچس و زود قهر میکنه..الانم از دیروز در قهر ب سر میب ...

دقیقا همینجوره،باوجود سن وتحصیلات بالا،فقط عدم تفاهمها تلنبارمیشه

سراسر زندگی من معجزه بود 
وای دقیقا مثل من. بعدشم پشیمون میشم    

ولی من پشیمون نمیشم😃چون دلم اروم میشه ولی بازم اشتباهه

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           

قهر بدترین کاره یکم سرسنگین مث دوتا آوم بالغ میشینیم و صحبت میکنیم عادی نه با ولوم بالا بخاطر همینم همیشه باهم خوبیم شاید یه اشتباهی بکنه ازش دلگیر بشم بهش میگم بهم وقت بده و بذار تو حال خودم باشم تا آروم بشم معمولا یکیمون که عصبانیه اون یکی سکوت میکنه جامونم چه بحث باشه چه نباشه جدا نمیکنیم حتی با وجود نی ن۳ ماهم 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
دقیقا همینجوره،باوجود سن وتحصیلات بالا،فقط عدم تفاهمها تلنبارمیشه

دقیقا چرا هر ادم تحصیلکرده ای مثل شوهرمو میبینم دقیقا مشکلات شوهرمو داره؟! نیم ساعت پیش شبکه یک داشت در مورد مشکلات خلقی میگفت هر کدومو میگفت شوهر من داشت..فک کن نوع تربیت پدر مادرشون جوری بوده ک اینا این مشکلاتو داشته باشن بعد جورشو ما باید بکشیم

صبر میکنم عصبانیت هامون آروم شه بعد باهم حرف میزنیم

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫