2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 27 پست
پسر منم دو سال و سه ماهشه جیش را میگه ولی پی پی را نه میره یه گوشه میشینه واسه خودش خلوت میکنه😁😁😁

اره دقیقا.جیششو اکثرا میگه ولی گاهی وقتا نه.پی پی رو نمیگه

حالا دوباره پوشک کنم؟

عزیزم اگه تحت فشار بود ک تو خونه جیش نمیکرد میکرد؟

چی؟؟!!

شما موفق نشدی دیگه! پس یعنی زود اقدام کردی..

الان هم اگه میخای نتیجه دائمی بگیری و نه موقت باید صبر کنی

پیشنهاد من اینه که اواسط تابستون دوباره امتحان کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه باید امادگیشو داشته باشه. یکی اینکه وقتی پوشکش کثیف شد بهت خبر بده. برای رفتن ب دسشویی علاقه نشون بده. وقتی پوشکش کثیفه اذیت بشه و ابراز ناراحتی کنه. قبل اینکه مدفوع کنه خودش خبر داشته باشه. من همه اینارو تو پسرم دیدم و تازه دوماه هم طول کشید تا یاد بگیره.واسه چی از ۱۸ماهگی اذیتش کردی

اخه شش مااااه اوایل اصلا جیش نمیکرد اصلاااا الان نمیدونم چرا اینجور شده

اره پسر منم اوایل خوب بود یه دوره کامل ریست میشن. من برچسب گرفته بودم براش جازه میدادم بهش هربار میرفتیم دستشویی یکی بهش میدادم . هر دوساعت ببرش و تشویقش کن تا درست بشه. 

پی پی هم خودت از حالتاش بفهم کی داره ببرش اوایل میترسه بکنه باهاش حرف بزن شعر بخون تا ترسش بریزه تمرین لازمه و تشویق اصلا به هیچ وجه دعوا نکن

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
پسر منم دو سال و سه ماهشه جیش را میگه ولی پی پی را نه میره یه گوشه میشینه واسه خودش خلوت میکنه😁😁😁

اره دقیقا.جیششو اکثرا میگه ولی گاهی وقتا نه.پی پی رو نمیگه

حالا دوباره پوشک کنم؟

زود شروع کردی.پسرا دیرتر یاد میگیرن. من پسرمو دوسال و ده ماهگی شروع کردم و دوماه طول کشید .الان قشنگ ...

اصلا جیش نمیکرد بهیچ عنوان

جدیدا شروع کرده باز

تمام علائم امادگی پوشک شدن رو داشت.

نمیذاشت پوشک کنم

وقتی کثیف میکرد میگفت

بچه باید امادگیشو داشته باشه. یکی اینکه وقتی پوشکش کثیف شد بهت خبر بده. برای رفتن ب دسشویی علاقه نشو ...

همین دیگه

منم اینا رو دیدم توش و وقتی نت خوندم نوشته بود اینا علائم امادگی بچه ست

چه میدونستم اینطور میشه

اره پسر منم اوایل خوب بود یه دوره کامل ریست میشن. من برچسب گرفته بودم براش جازه میدادم بهش هربار میر ...

بدبختی من اینه که نمیترسه خودش یکی دوبار فقط عمدا رفت دستشویی پی پی کرد و کلی تشویقش کردم و ذوق کرد و ب همه میگفت تو دستشویی پی پی کردم

بدبختی من اینه که نمیترسه خودش یکی دوبار فقط عمدا رفت دستشویی پی پی کرد و کلی تشویقش کردم و ذوق کرد ...

خب پی پی رو اصلا نمیگن اوایلش. پس خودت از حالاتش متوجه میشی سریع ببرش انجام بده کارشو. بهتره که نمیترسه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
مرسی عزیزم اخر نفهمیدم دوباره پوشک کنم یانه

نه دیگه. یکم خودت مراقبش باش و هر دوساعت ببرش دستشویی و جایزه برا تشویق بهش بده تا درست بشه