2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

168 بازدید | 27 پست

خانما سلام.

من از شهریور ماهه پسرمو سعی کردم از پوشک بگیرم ولی دیگع خسته شدم.

بعد شش ماه هنوز پی پی شو نمیگه اصلا

جیششم بعضی وقتا میگه بعضی وقتا نه

خسته شدم دیگع بعد شش ماه هنوز یاد نگرفته

میخوام دیگه پوشکش کنم و بعدها دوباره تلاش کنم

دو سال و سه ماهشه

از یک سال و نه ماهگیش شروع کردم

چیکار کنم بنظرتون

عزیزم منم پسرموتو شهریور گرفتم دوسال و سه ماهش بود. دوسه ماه خوب بود بعد یهو ریست شد تاااا الان دوهفته است درست شده. اول جیشش رو باید بگه درست بشه بعد پی پی. پسر من هنوز پی پی رو نمیگه اما میگه دلم درد میکنه میبرمش سریع دستشویی. باید خودت حواست بهش باشه هر دوساعت ببریش تا درست بشه به اختیار خودش که نباید بذاری

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زود شروع کردی چه فکری کردی اخه. تازه ابان وقتش بود بیچاره کردیش

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
عزیزم منم پسرموتو شهریور گرفتم دوسال و سه ماهش بود. دوسه ماه خوب بود بعد یهو ریست شد تاااا الان دوهف ...

اخه شش مااااه

اوایل اصلا جیش نمیکرد اصلاااا

الان نمیدونم چرا اینجور شده

وا خوب خیلی زود شروع کردی طفل معصوم گناه داره برای یه چیزی که کنترلش هنوز دست خودش نیست تحت فشار قرارش دادی که چی بشه؟😐😐

من پسرمو دو سال و هشت ماهش بود گرفتم راحت؛۲۸ ماهگی تازه دستورات مغز رو کنترل مثانه تکامل پیدا میکنه

من چیزی ک تحقیق کردمو انجام میدادم دیگه نمیدونستم چطور میشه

عزیزم از کدوم منبع علمی مگه تحقیق کردی

کافی بود آناتومی کودک رو مطالعه میکردی میدیدی کی کنترل ادرار دارن اینهمه هم اذیت نمیشدین جفتتون

❤❤❤❤❤❤❤

زود شروع کردی.پسرا دیرتر یاد میگیرن. من پسرمو دوسال و ده ماهگی شروع کردم و دوماه طول کشید .الان قشنگ دسشویی داره میگه.

من نمیدونم بعضی ها چرا اینقد سخت میگیرن. روان شناسا میگن بهترین موقع دوسال ونیمه