2777
2789
من زیاد مانتو میگیرم اما زیاد هزینه نمیکنم پارچه کرپ میخرم ولی نه اصل ارزانتر بعد هم یه خیاط دارم حد ...

کرپ ارزون تر ینی چند؟

من متری ۱۰۰ گرفتم کرپ

اصلا از قیمت خبر ندارم

چطور خریدم؟😣

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز هزينه نكردم اما هر سال سه تا چهار تا برميداشتم چون ديگه فرصت خريد نداشتم تا تابستون استفاده شون ميكردم اما امسال با اين قيمتا يدونه برميدارم هر وقت لازم شد مجبورم برم خريد دوباره

امسال اصلا خرید نمیکنم 😐

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
کرپ ارزون تر ینی چند؟ من متری ۱۰۰ گرفتم کرپ اصلا از قیمت خبر ندارم چطور خریدم؟😣

کرپ اصل گرونه بدل هست ارزونه من توی گرونی نخریدم اما تقریبا 6ماه پیش خریدم متری 28حالا شده فوقش 40یا50

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

کرپ اصل گرونه بدل هست ارزونه من توی گرونی نخریدم اما تقریبا 6ماه پیش خریدم متری 28حالا شده فوقش 40یا ...

عه واقعا چه خوب خریدی

بعد جنش چطوره؟

با شست و شو خراب نمیشه؟

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

ما یه خانواده 4 نفره ایم یه میلیون دار  و ندارمون بود واسه عید گذاشتم کنار بریم سفر   خودم 2 دست بلوز شلوار تریکو عروسکی شیک واسه دخترم دوختم     کلا خود کفام

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
عه واقعا چه خوب خریدی بعد جنش چطوره؟ با شست و شو خراب نمیشه؟

عالیه لطیفه مثل کرپ بادوامه اگه حرفه ای نباشی نمیتونی تشخیص بدی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

۲ تا پارچه خریدم شد ۵۰۰ تومن خیاط هرکدوم رو ۱۰۰ تا ۱۵۰ دستمزد میگیره احتمالا 

شوهر ندارم ولی همین مانتوهای من توی بازار دونه ای ۵۰۰ بود یکیش با همون پارچه ۸۵۰ بود

💫من تصویری هستم از آنچه به گمانت میبینی...💫

انشاالله هرکی هر چی خریده مبارکش باشه و به خوشی استفاده کنه    و همچنین سال خوبی واسه نی نی سایتی ها و هموطنانم باشه    😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
عالیه لطیفه مثل کرپ بادوامه اگه حرفه ای نباشی نمیتونی تشخیص بدی

چه قدر خوووبه پس

مبارکتون باشه