2777
2789
عنوان

کمک مالی به مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 119 پست

استارتر اسمی از بابات نبر  در این وضعیت منت احساس میکنه میزاری یا فک میکنه تحقیرش میکنی اعصبانی خواهد شد

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها تو رو خدا راهنماییم کنید با این مادر شوهر چیکار کنم اون فقط ما رو واسه پول میخواد 

مادرشوهر من ماهی ده تومن حقوقشه بازم ناله میکن ک ندارم جلوی ما ک سالی چند بار میریم خونشون چون راهمون دوره سیبزمینی  جگر مرغ میزاره...من ک دعووا کردم و قطع رابطه تازه راحتم شدم 

خب بهش بگو چراغی که به خونه رواست به مسجد حرامه بگو بابای من اگه داره زیر پر و بالت رو میگیره میدون ...

همه این حرفا رو زدم میگه وقتی میبینم داره اذیت میشه دلم میسوزه 

مادر شوهرم با من رقابت داره 

مادرشوهر من ماهی ده تومن حقوقشه بازم ناله میکن ک ندارم جلوی ما ک سالی چند بار میریم خونشون چون راهمو ...

کارش چیه؟😲😲😲

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
اون موقعه پول دادن محو میشه ازش متنفرم 

تو هم یه چیزی از شوهرت بخواه مثلا الکی بگویم دندونم درد میکند بریم دکتر یا یه ظرف دکوری یا ...

ولی علنا مخالفت نکن دعوا نشه با سیاست باش به مادر شوهرت که رسیدی ناله کن شوهرم وضعش خرابه و.....مثل خودش شو

شوهر من خیلی آدم احساساتیه و اون از این موضوع سو استفاده میکنه  منم هیچ وقت دخالت نمیکنم ولی ه ...

خوب اون میگه گوششو پر می کنه شما هم ساکتی!

این اشتباهه

حرف بزن

نظر بده

شما شریک اون زندگی هستی

وقتی داره نظرخواهی می کنه خیلی مودبانه و بدون جبهه گیری بگو به نظر من وقتی خودمون دستمون خالیه و داریم زیر سایه  پدر زن زندگی می کنیم ضرورتی نداره برای تغییر دکوراسیون خونه دیگران پول بدیم

حالا اگر یه وقت خدای نکرده خرج مریضی و گرفتاری بود فرق داشت ولی آخه با چه منطقی شما از بابات پول بگیری بعد بری خرج تعویض پنجره خونه مادر شوهرتو بدی

و خدا برای من کافیست.....
مادرشوهر من ماهی ده تومن حقوقشه بازم ناله میکن ک ندارم جلوی ما ک سالی چند بار میریم خونشون چون راهمو ...

منم کم میرم شاید ماهی یه بار ولی وقتی میرم اندازه یه ماه حرص دارم 

همه این حرفا رو زدم میگه وقتی میبینم داره اذیت میشه دلم میسوزه  مادر شوهرم با من رقابت داره&nb ...

نمیتونی یه خرج گنده تر بتراشی براش؟ بگو اگه این کار رو برای من میکنی برای مامانتم کمک کن . اینام شمارو گیر آوردن ها

تو هم یه چیزی از شوهرت بخواه مثلا الکی بگویم دندونم درد میکند بریم دکتر یا یه ظرف دکوری یا ... ولی ...

منم تازگیا ناله سر میدم😅😅😅ای نداره بله هست اله هست  خب چیکار کنم میچاپن هی

تو هم یه چیزی از شوهرت بخواه مثلا الکی بگویم دندونم درد میکند بریم دکتر یا یه ظرف دکوری یا ... ولی ...

بخدا اینقدر ناله کردم بعد از عقد ما کل وسایلاشو عوض کرد شوهرم براش جهیزیه خرید 

آخرم منو پاگشا نکرد 

تو این یه سال و نیم پدر مادر من هنوز نیمدن خونشون دعوت نمیکنه 

کارش چیه؟😲😲😲

مدیر مدرسه بین و الملی ب ما میگه ده تومن ولی بیشتره.ب خدا پنج ساله عروسشم بدون مانیکور دستاشو ندیدم میره سالن بهاره رهنما اونجا های لایت میکنه بدون رنگ و دکلره تا الان ندیدمش یا ی اینه کنسول خریده 18میلیون فقط این شمعدونیهاش شده پنج تومن پسرم ب دنیا اومده بود زنگ زد ب شوهرم ک شیرینی بخرم.؟شوعرم گفت ن اونم همینجوری اومد هزار تومنم ب پسرم کادو نداد