2777
2789

کسی یه همچین تجربه ای داشته ؟جنین من در هفته سی و. یک سایزش اندازه جنین در هفته سی و پنجه،کسی اطلاعی داره؟آزمایش دیابت هم یه بار با نوشیدنی گلوکز تو. هفته بیست و پنج دادم و یه بار معمولی توی هفته بیست و هشت وخوب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شاید وزنش بالا باشه  توپولی باشه...پزشکت چی گفت؟؟

به به بچه توپولو خوبه دیگه وقتی بدنیا بیاد راحت هروقت خودش شیرخواست میدی بچه ریزه میزه رو باید آدم همش هواسش بهش باشه 

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

اگه از تاريخ قايدگي تون رو مطمن هستيد ووسونو ببين  اگه نسبتاش همگي با هم متناسب بوده منظورم قطر سر )BpDو طول استخوان ران FLوقطر شكم ACو همه به يك ميزان بوده  و نگفته ورمه تو سونو و اب دورش يعني مايع امنيون مقدارش طبيعي بوده خوب جنين ذاتا درشته  و مشكلي نيست ؟تو سونو سه ماهه اول چطور بوده   سونوهاتون با هم هماهنگي داره يا نه ؟؟؟بعدش اينكه پيش چ دكتري هم انجام داديد مهمه؟

منم پسرم خیلیییی درشت  بود یه عالمه هم آزمایش دادم .همه چی خوب بود

ولی هفته 36دنیا اومد سه کیلو بیست و پنج گرم بود

البته من کلازود می زام 

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
اگه از تاريخ قايدگي تون رو مطمن هستيد ووسونو ببين  اگه نسبتاش همگي با هم متناسب بوده منظور ...

من از تاریخ قاعدگیم مطمئن بودم اما توی سه ماه اول بهم گفتن یک هفته بزرگتره و احتمالا زمان تخمک گذاریم  زودتر. بوده،بعدش تو ماه شش گفتن از اون هم ده روز بزرگتره و احتمالا درشته و الان هم می گه یه ماه بزرگتره

به به بچه توپولو خوبه دیگه وقتی بدنیا بیاد راحت هروقت خودش شیرخواست میدی بچه ریزه میزه رو باید آدم ه ...

خخخ  ایشالله  که نی نی تو توپولیه...ولی عزیزم هیکلش  درشته  ائم از دست و پا بدنش  ولی داخل بدنش مثل روده  و معده  که اندازه  نوزاده  و فرقی  نمیکنه...من زیاد توپولو  دوست ندارم  حملش  سخته 😃

😍تیکر سالگرد ازدواجمه😍
من از تاریخ قاعدگیم مطمئن بودم اما توی سه ماه اول بهم گفتن یک هفته بزرگتره و احتمالا زمان تخمک گذاری ...

حالا نگران نباش توباید بیشتر استراحت کنی چون شیکمت سنگینه بچه درشته استرسم نداشته باش آزمایشت که خوب بوده خودتو الکی نگران نکن ببین دکترت چی میگه

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم