mmm7 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 66 عنوان جدید الورود 167 بازدید | 28 پست دوستان من تازه عضو شدم اینجا.میشه یکم جوش رو بهم توضیح بدین؟ 1397/12/18 | 06:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmm7 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 66 عادت کن به دیدن جمله عضویتت مبارک😄😄 ممنون :)) هنوز چشمم عادت نکرده به اینجا.جوش چطوره؟ همه از بچه داری و شوهرداری میگن آخه😂 موضوع های دیگم مطرح میشه؟
الکی_الکی_مثلا عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1107 هر موضوعی که فکرشو بکنی میگن...مادرشووور خواهر شووور بارداری اخلاقی بچه داری تربیت فرزند یادگیری سیاست و....اگه سیاسی یا جنسی تاپیک بذاری یا پست کنی کاربریت معلق میشه
رافائل_مقرب عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 5014 جوش که دیگه نگم برات.گاهی وقتا کمک هاشون عالیه.ولی کافیه یکم مخالفت باشن همه میریزن سرت عین کفتار😅و تو راهی جز فرار نداری😅کلماتی مثل تل گرام ،با سن اینا نوشتنش حرامه!گاهی وقتا تاپیک سیاسی یا زرد بزنی نی نی یار تاپیکتو میترکونه !! کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم
الکی_الکی_مثلا عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 1107 هر موضوعی که فکرشو بکنی میگن...مادرشووور خواهر شووور بارداری اخلاقی بچه داری تربیت فرزند یادگیری سیا ... اگر میخوای از حمله ی نی نی سایتی ها در امان باشی همیشه ازشون تعریف کن اگه میخوای جنگ جهانی سوم اینجا راه بندازی بگو من خوشگلم
mmm7 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 66 جوش که دیگه نگم برات.گاهی وقتا کمک هاشون عالیه.ولی کافیه یکم مخالفت باشن همه میریزن سرت عین کفتار😅و ... عجب😂😂😂خیلی جالبه واقعا😂
mmm7 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 66 هر موضوعی که فکرشو بکنی میگن...مادرشووور خواهر شووور بارداری اخلاقی بچه داری تربیت فرزند یادگیری سیا ... خیلی خوبه. اکثرنم خانومن. درسته؟بعد از جنسی منظورت زناشوییه یا چیزای مبتذل؟
mmm7 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 66 اگر میخوای از حمله ی نی نی سایتی ها در امان باشی همیشه ازشون تعریف کن اگه میخوای جنگ جهانی سو ... اگه نه بخوام تعریف کنم نه جنگ راه بندازم چی؟😂
رافائل_مقرب عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 5014 اگه نه بخوام تعریف کنم نه جنگ راه بندازم چی؟😂 امکان نداره.قاعدتا باید یکی از این دو دسته باشی😂😂😂اگه نباشی هم بعدا میشی😁 کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم
mmm7 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 66 امکان نداره.قاعدتا باید یکی از این دو دسته باشی😂😂😂 اگه نباشی هم بعدا میشی😁 ولی سایت جالبیه. تو همین چند دقیقه خیلی خندیدم😂. و آموزندس.
رافائل_مقرب عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 5014 ولی سایت جالبیه. تو همین چند دقیقه خیلی خندیدم😂. و آموزندس. خنده؟؟غش میکنی تو بعضی از تاپیکابرات ازین تاپیکای خنده دار آرزو میکنم😁در کل عضویتت مبارک.به سرزمین عجایب خوش اومدی😁😚 کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم
هانااااا عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 17435 تاپیک خیانتم زیاد میزنن که خیلیاش واقعی نیس بهت توصیه میکنم اصلا نرو تو این تاپیکا..