2777
2789
🙊

😟🏃‍♀️🏃‍♀️

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم اشتباه میکنی عادتش نده به این کارا،بزار برات خرج کنه

نمیگم ک خرید نکنم کلا. میگم بعد از عید ک قیمتا یکم سامون پیدا کنه بریم خرید . الان فقط فروشنده ها دارن سرمون کلاه میزارن. من از پول زور دادن بدم میاد

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
موافقم😑برام جای تعجب داشت که یه سریا چققققققدر تعریف میکردن🤐

ولی من جواب یک سوالمو گرفتم

همیشه یه سری مانتوهارو میدیدم میگفتم اخه کسی پیدا میشه همچین چیزایی بخره

که دیدم پیدا میشه😑😅😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
دقیقاااااااااااا

خداروشکر همه موافق بودین😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی من جواب یک سوالمو گرفتم همیشه یه سری مانتوهارو میدیدم میگفتم اخه کسی پیدا میشه همچین چیزایی بخر ...

🤣🤣🤣🤣🤣آره آفرین دقیقا درست گفتی....یه سریا اصلا مناسب سنشون نبود...آخه اطرافیان نمیگن که اینا چیه شما میخرین😑

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
نمیگم ک خرید نکنم کلا. میگم بعد از عید ک قیمتا یکم سامون پیدا کنه بریم خرید . الان فقط فروشنده ها دا ...

دیگه نصیحت خواهرانه و دوستانه من بهت این بود عزیزم

چون با مردا از اول هرطور تا کنی همونطور میمونن وعادت میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🤣🤣🤣🤣🤣آره آفرین دقیقا درست گفتی....یه سریا اصلا مناسب سنشون نبود...آخه اطرافیان نمیگن که اینا چی ...

مخصوصا روسریاااا😑😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40