2777
2789
والا اخرین بار که رفتم سونو پارسال بوده ولی میدونم گفت که بالغ نیست ازمایش شوهرم و عکسشو بفرسم میتو ...

شما ك منتظري چرا دكتر نميري چك بشي آخه خواهر جان 

هر ماه بايد ميرفتي پيگير ميشدي

فك ميكني با غصه خوردن ادم باردار ميشه؟ 

چن سالته؟!  

اينهمه مدت نرفتي دارو بگيري درمان كني

بفرست  خيلي خوابم مياد ببينم نشد فردا جواب ميدم 

شما ك منتظري چرا دكتر نميري چك بشي آخه خواهر جان  هر ماه بايد ميرفتي پيگير ميشدي فك ميكني با ...

اخه قرصای شوهرم هفتاد روزس خودمم شهریور رفتم دکتر فقط پروژسترون داد تا این ماه چون دکترمو عوض کردم از اول شروع کرد

راستش دیگه نا امید شدم خودمم میگم هرچی خدا بخواد

فدات برو بخواب میفرستمش همینجا فردا جواب بده

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه قرصای شوهرم هفتاد روزس خودمم شهریور رفتم دکتر فقط پروژسترون داد تا این ماه چون دکترمو عوض کردم ا ...

پروژسترون رو براي چي اخه؟

داده پريود بشي  لابد دير ب دير پريود ميشي؟

فردا يادم بنداز بگم برا  تنبليت چيكار كني

نااميد نباش خواهر ك نااميد شيطانه

تو فقط سستي ميكني نميري كالا من مشكلي نداشتم هرماه ميرفتم شده بود هر ماه دو بار سه بارم ميرفتم برا همين تعجب ميكنم ميگي اخرين سونوت سال قبل بوده 

اخه قرصای شوهرم هفتاد روزس خودمم شهریور رفتم دکتر فقط پروژسترون داد تا این ماه چون دکترمو عوض کردم ا ...

ب قرص شوهرت چيكار داري بايد هرماه ميرفتي تا برا تنبليت كاري ميكرد وقتي تو فولي بالغ نداري چجوري ميخواي باردار بشي؟

از رو هوا؟

گيرم شوهرتم قوي شد وقتي فولي نيست لقاح كنه 

پس پيگير باش اگ بچه ميخواي عزيزمممم

پروژسترون رو براي چي اخه؟ داده پريود بشي  لابد دير ب دير پريود ميشي؟ فردا يادم بنداز بگم ...

واسه اینکه خیر سرم تنظیم بشم بعد ۴ سال

این ماه نخوردم پریود نشدم فقط با دارو پریود میشم ماه قبل روز دهم پریودم دوباره پریود شدم ۵ روزم طول کشید این ماه هنو نشدم

والا بخدا خسته شدم منم اولا خیلی پیگیر بودم ولی الان حوصله ندارم

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
ب قرص شوهرت چيكار داري بايد هرماه ميرفتي تا برا تنبليت كاري ميكرد وقتي تو فولي ب ...

والا دیگه تصمیم گرفتیم بعد عید جدی پیگر بشیم

حتی شده Iui یا Ivf دیگه دو تامون کم اوردیم بخدا

والا دیگه تصمیم گرفتیم بعد عید جدی پیگر بشیم حتی شده Iui یا Ivf دیگه دو تامون کم اوردیم بخدا

عكس رنگي رو بده

فردا ميبرمت تاپيك خودمون اونجا راحت بهت ميگن كدومش بايد بري

با توجه ب وضع شوهرت

حالا عكس رنگي رو بده طبيعي اقدام كن 

أره باید بفرستم بره دوباره به نظرتون همون قرص ول من رو بگیره بخوره خوبه 

ببین شوهر من جنسینگ ژل رویال .ال آرژنین. ویتامین سی و زینک e. خورد.

خداروشکر یه ماهه جواب گرفتیم.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
عزیزم صب پری لعنتی اومد اعصابم خورد شد یادم رفت خبر بدم ببخشید 

عزيزم اشكال نداره بعد عكس تا 6ماه شانس بارو ي بالاست

منم بعد  عكس عفونت و زخم گرفتم نگرفت

عفونت اينا نداري؟!