2777
2789

منم میخوام ليفت سینه انجام بدم ،ولی ابدو چیه ?

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم اگر این کارو کنی نمیتونی دیگه بچه شیر بدی ، اگر دیگه بچه دار نمیشی اینکارو کن ، یکی از دوستای باشگاهی من انجام داده بود میگفت نباید بالا و پایین بپرم ، اما اونی که برای من تعریف میکرد چی بوده خیلی قشنگ عمل کرده بود 

من شنیدم اگر این کارو کنی نمیتونی دیگه بچه شیر بدی ، اگر دیگه بچه دار نمیشی اینکارو کن ، یکی از دوست ...

دکترش کی بوده ?

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

من که دیگه نمیتونم بچه دار بشم 😖

آبدو يازده سال پيش كردم ٥ سال پيش دوباره زايمان كردم ولي هنوزم بسيار راضي ام دردش يك هفتس زياد هم نيس اصلا سنگين نبايد بلند كني كار خونه هم از پانزده روز بعد اروم اروم شروع كردم

عمل سينه نكردم ولي هر كي كرده راضيه 

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕
آبدو يازده سال پيش كردم ٥ سال پيش دوباره زايمان كردم ولي هنوزم بسيار راضي ام دردش يك هفتس زياد هم ني ...

عزیزم این درن ها که بعد عمل برمیدارن خیلی درد داره؟؟؟

و زایمان کردی پوستت دوباره شل نشد و اویزون شه ؟؟ جداره ها و عضلات و واست دوخته بوذن؟

عزیزم این درن ها که بعد عمل برمیدارن خیلی درد داره؟؟؟ و زایمان کردی پوستت دوباره شل نشد و اویزون شه ...

درد نداره اذيت داره ده روز 

پوستم كم شل شد اويزون نه نشده من يازده سال پيش عمل كردم و اصلا مراعات نكردم و متاسفانه چاق شدم ولي هنوز به نظر همه شكم ندارم 

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕
درد نداره اذيت داره ده روز  پوستم كم شل شد اويزون نه نشده من يازده سال پيش عمل كردم و اصلا مرا ...

مگه پوستت و نکشید دکتر !!!

افتادگی زایمان ک نداری فقط یکم شل شده