2777
2789
عنوان

شوهرم میگ جداشیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم الان که ازدواج کردی نمیتونی به همین راحتی زندگیت رو خراب کنی، باید برای حفظش تلاش کنی مگراینکه مشکل خیلی حاد باشه، یه مدت همسرت رو به حال خودش بذار تا خودش رو پیدا کنه وحالش بهتربشه وازطرفیم محیط خونه وخودت رو شاد کن، بهت قول میدم بعد چندماه نظرجفتتون عوض میشه

استارتر وقتی تصمیم به طلاق بگیرید که اگر جدا شدید با خودتون نگید اگر فلان راه رو رفته بودم الان زندگیم ادامه داشت.

هر دو سنتون کمه،ایشون هم افسرده اند و روی حرفشون زیاد حسابی باز نکنید.صبوری به خرج بدید.

چرا قهر کردید و رفتید خونه پدرتون؟این بزرگترین اشتباهه،حتی نباید محل خوابتون زمان قهر از هم جدا بشه.زندگی مشترک یعنی اینکه به هم کمک کنید برای رشد و ترقی هم.بیماریشون رو درک کنید و حرف بزنید.سعی کنید مشاجره رو به حداقل برسونید.

همه این کارا تحمل و تلاش شما رو میطلبه.

انشاالله درست میشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بخاطریه مشکلی دعواکردیم والان تازه فهمیدم افسردگی داره

زندگی همینه عزیزم.اول سختی هاست.شما کوتاه نیاید.روی حرفام خوب فکر کنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
الان یکماهونیمه بحال خودشه!الان یک هفتس میگ جداشیم

بذار بگه ولش کن، بگو باشه اگه توبخوای من مشکلی ندارم ولی من باتو خوشبختم وفکر نمیکنم بتونم تاآخر عمرم کسی مثل تو رو پیدا کنم، اینو بگو ودیگه هیچی نگوو،باور کن دیگه بهت نمیگه طلاق بگیریم، فقط نکته ی مهمش اینه نباید رو مخش بری، حرفت رو بزن وبرو دنبال کارت، اصن انگار نه انگار