یکسال بعدنامزدیمون رفتیم دادگاه به غلط کردن افتادوخودم پشیمون شدم برگشتم سه سال نامزدبودیم وسه ماه پیش عروسی کردم والان یه ماهه قهرم خونه بابام خیلی مشکل داریم مشاورفرستادش روانپزشک ودارودادافسرده اس الان میخام برگردم ب زندگیم میگ جداشیم باهم فرق میکنیم ونمیتونیم بهم ارامش بدیم،حرفایی که من اول نامزدی بهش گفتم!خسته شدم خانماچیکارکنم خیلی درددارم هیچکی ازدلم خبرنداره انگاردارن جیگرموتیکه تیکه میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایشون خودش مشکل روحی روانی داره شما باید انقدر صبوری بخرج بدی ( اگر میخوای کمکش کنی) که به ایشون هم آرامش بدی نه اینکه دعوا کنی یا بری خونه بابات
اول رو خودت کار کن بعد رو ایشون
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم تا کسی نخواد ب خودش کمک کنه هیچ کس نمیتونه...اول خودتو دوست داشته باش چطور میتونی ب اومی ک دلش نمیخواد خوب شه کمک کنی بهشون بگو بیاد مشاوره ببین قبول میکنن اگه راهی بود خوب کمکش کن انشالله زندگیت رو روال بیافته اما اگه نشد خودت اذیت نکن
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
اگ دوسش داری سعی کن آرامش خونه رو حفظ کنی تشنج ایجاد نکنی ازت دلزده نشه بهش محبت کنی و تو بغلت آروم شه ن اینکه فراریش بدی ازین حرفا بزنه
آهای عالیجنااااب،عشق فرشته ی عذاب،عشق حریف تو نمیشهههه این قلب بی صاحاب،عشق منودیوونه میخوااااای تو اینجوری خوشی،عشق ولی بازم دمت گرم چه زیبا میکُشی عشق