2777
2789
عنوان

شوهرم میگ جداشیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر یه مسعله ای دعواکردیم ولی اشتباه کردم

ایشون خودش مشکل روحی روانی داره شما باید انقدر صبوری بخرج بدی ( اگر میخوای کمکش کنی) که به ایشون هم آرامش بدی نه اینکه دعوا کنی یا بری خونه بابات

اول رو خودت کار کن بعد رو ایشون

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بخداراحت نیست میخام کمکش کنم زندگیمودرست کنم

عزیزم تا کسی نخواد ب خودش کمک کنه هیچ کس نمیتونه...اول خودتو دوست داشته باش چطور میتونی ب اومی ک دلش نمیخواد خوب شه کمک کنی بهشون بگو بیاد مشاوره ببین قبول میکنن اگه راهی بود خوب کمکش کن انشالله زندگیت رو روال بیافته اما اگه نشد خودت اذیت نکن

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
دوره نامزدیتون هم طولانی بوده پس همدیگه رو خوب شناختین اگ ب درد هم نمیخورین همین اول راه جداشین بهتر ...

خودشم امشب گف اشتباه کردم گفتم عروسی بگیریم وای خدا!دارم میمیرم....تادیروزهراشتباهی میکردمیگف فرصت بده ومیگذشتم ازاشتباهش امروزبه من میگ جداشیم خسته شدم واااای

خودشم امشب گف اشتباه کردم گفتم عروسی بگیریم وای خدا!دارم میمیرم....تادیروزهراشتباهی میکردمیگف فرصت ب ...

اگ دوسش داری سعی کن آرامش خونه رو حفظ کنی تشنج ایجاد نکنی ازت دلزده نشه بهش محبت کنی و تو بغلت آروم شه ن اینکه فراریش بدی ازین حرفا بزنه

آهای عالیجنااااب،عشق     فرشته ی عذاب،عشق     حریف تو نمیشهههه     این قلب بی صاحاب،عشق   منودیوونه میخوااااای     تو اینجوری خوشی،عشق          ولی بازم دمت گرم      چه زیبا میکُشی عشق  
خیلی بد وضعیتی شده کمتر پسری هست میل و رغبت ب ازدواج داشته باشه...انقد کیس واسشون ریخته ک تا ی ذره ز ...

وای 

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
وای گریه م گرفت یه حاله غریبی دارم هیچوقت اینجوری نبودم

عزيزم انشالله درست ميشه، اگه قسمت هم باشيد كه رابطتون اوكى ميشه، اگه بنا به جدايى باشه حتما قسمتت يه زندگى ديگه بوده