چن وقت پیش زن عموم برام باز کرد گفت پسره،بعد امروز مادرشوهرم کله باز کرده بود میگفت دو تا بوده حالا اون قسمتی که جنسیتو تعیین میکنن ینی دوقلو هست چقدرش درسته بنظرتون؟؟ما برا عمم امتحان کردیم درست در اومد..
عزیزان قدیما ک سونو نبود برای خانومای باردار حالا هر کی ب هر دلیلی گوسفندی میبرید سر اونو ب ن ...
ما هم همه انجام میدیم بخدا واسه هرکی باز کردیم راست بود مگه از ۱۰۰۰ تا ۱۰ تا غلط در بیاد من خودم رفتم سونو گفت احتمال پسره مامانم واسم باز کرد مو داشت دختر بود الانم یه دختر ناز و خوشگل دارم فداش شم....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عقل رفته گل بچینه😑 حالا اگه یه مامان بزرگ 90 ساله ی بیسواد این حرفو بگه، هیچ چرا یک خانم جوان ...
ظاهرها فقط امروزی شده افکار مال همون یه قرن پیشه
اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم! شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل
مامانم واسه من انجام داد. درست بود . تو خانواده ما واسه هر کی باز کردن درست دراومده 😂😂😂
بابا اعتقاده،باید اعتقاد داشته باشی منم خیلی شنیدم که قدیما انجام میدادن و درست بوده،مامانم واسه منم انجام داد گفت پسره ان تی بهم گفت معلوم نیست باید صبرکنم تا انومالی