2777
2789
عنوان

افسردگی و کسلی در بارداری

86 بازدید | 4 پست

سلام‌ خانما..

من تازه وارد ماه پنجم بارداریم شدم...

خیلی دپرسم..

خیلی چاق شدم 

حس میکنم خوشگلی قبلمو ندارم...

ریشه زدن رنگ موهام از ی طرف...اینکه نمیتونم ابروهامو رنگ‌کنم ی طرف..چاق شدنم..تیکه های دوستا و همکاارم..

خسته شدم واقعا...

چیکار کنم یکم سر حال شم و به خودم برسم و اعتماد به نفس بگیرم؟ 😞😞😞

لطفا واسه سلامتی تو دلیم دعا کنید 😍

وا خوب بارداری دیگه

اینایی که گفتی روند طبیعیه بارداریه و تموم میشه

کاری نمیتونی بگنی

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ وایناکه تاماه نهم بهتره انجام ندی

چاقیت مثلا حامله ای اونابایدیکم شعورداشته باشن جلوت اینطوری حرف نزنن،خودآدم توحاملگی به اندازه کافی حساس میشه بسته دیگه حرف مردمم که میره رومخ آدم

براهمینه من تواین ۷ماه بارداریم خونه هیچ کس به جزخواهرشوهرم ومامانم ومامان جونم نرفتم اونم شایدماهی یه بار

خداجون ممنون بابت سلامتیه پسرم😍