2777
2789

دوستان من 19 سالمه . سال دیگه دانشجو میشم .. 

پوستم خدارو شکر خیلی خوبه . سبزه ام ، ولی یکم  رو به روشن . نه لک و نه جوش . صاف مثل آینه !!! 

اما موندم که چی کار کنم وقتی میرم بیرون آرایش کنم یا نه؟؟ این روزا توی خیابون یه دختر هم نمیشه دید که بی آرایش باشه . ملت هم که دور از جون شما همه عقلشون به چشمشونه . موندم چ کنممممم ... 

خودم طبیعی بی آرایش بیشتر دوس دارم . نظر شما چیه ؟؟ مردم یه دختر بی آرایش ببینن ، پشت سرش چی میگن؟؟؟ خوبی یا بدی؟؟؟؟

آرایش ملیح و کم خیلی قشنگتره ☺

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی؟ کرم پودر چی؟

وقتی پوستت خوب فک نکنم لازم باشه 

منم آرایشم در همین حده فقط 

🌸ﺧﺪاے مهربان ﺑﺮﺍے ﺩلمان"ﺍﻣن ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍن ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳن ﻣﻀﻄﺮمان خداے بزرگ بہ حضورت، بہ نگاهت، بہ یاریت نیازمندیم🌸
وای عاشق سرمه ام . کرم پودر نزنم؟؟؟

اگه پوستت صافه و روشن نمیخاد . میتونی ضددافتابای کرم پودری استفاده کنی  ‌‌ . هم پوستت روشن میکنه هم ضد افتاب سوختگی و لک هست . 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا