2777
2789
عنوان

چیکار کنم

113 بازدید | 18 پست

دوسال پیش همسرم مغازه ی مرغ فروشی زد منم برای اینکه هیچ سرمایه ای نداشتیم کل طلاهامو فروختم دادم بهش تا مغازه رو زد 4 ماه از اولسن مغازه نگذشته بود که دوستش اومد و گفت بیا شریک شیم دومی رو بزنیم اومد چک ها رو شوهرم داد یخچال خریدن سرمایه کردن بعد یه ماه شریکش رفت و ما ورشکست شدیم .الان خونه هم ندارم نزدیکه عیده نه ماهه خونه پدرمم چیکار کنم ؟؟؟؟کسی بوده مثه من حالا وضعش چطوره؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
1
100%
2
0
0%
3
0
0%
4
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اوضاع افتضاح بودالان یکم بهترشده خداخواست توخیابون امام رضا یه140متری همکف بارهن5تومن خدابرامون درست کرد

صبرکن هرچندخیلی مشکل داریم الانم خیلی ولی بازم توکل برخدا

خدایا بخاطر همه چی شکر
منم اوضاع افتضاح بودالان یکم بهترشده خداخواست توخیابون امام رضا یه140متری همکف بارهن5تومن خدابرامون ...

امیلی من وضعم خرابه .گوشواره های دخترمم فروختم دادم بدهیی کلی بدهی داریم دارم دق میکنم .خونه ندارم خیلی سخته ها😭😭😭😭

آره واقعا سخته ماهم  دیگه نه طلا داریم که اگه چهل میلیون بیشتر پولش بود  نه پول پیش که چهل میلیون بود نه لوازم خونه خوب گرونمونه بیست میلیون قرض داریم ماشین لباسشویی لب تاب تلویزیونی نداریم واقعا نابود شدیم 

محمدم همه ی وجودم پسر ناز مهربون باهوشم. پرهام با وجود همه بدیهات عاشقتم شوهر چشم قشنگ من

[QUOTE=84107058]آره واقعا سخته ماهم  دیگه نه طلا داریم که اگه چهل میلیون بیشتر پولش بود  نه پول پیش . بورچه جون منم مبل و غذاخوری و بوفه وتلویزیونم ندارم فقط میخوام 20 متر هم باشه یه خونه داشته باشم هسرم از بیکاری تو تهران کار میکنه حقوقش کمه ماهم تبریز خونه مادرم😭

دخترم 5 سالشه هی میگه مامان خونمون کی درست میشه بریم خونه هرروز سراغ باباشو میگیره .منم میگم هنوز ساخته نشده مامان .ای خدا هر نذرو نیازی کردم اما نشد که نشد

امیلی من وضعم خرابه .گوشواره های دخترمم فروختم دادم بدهیی کلی بدهی داریم دارم دق میکنم .خونه ندارم خ ...

من80گرم طلای خودمم فروختم حلقه ازدواجم کاذوی تولدم نزدیک80تومن کلاداشتم دادم شوهرم جهازموباتولدبچم اوردم خونم فرش نداره موکت داره پول فرشی ک بابام داده دادم برای بیمارستان چون شوهرم کلاشوبرداشتن وخسارت بیمه خوردنزدیک350میلیون داد بجزاونم ک براکارجدیدش پول زیادداده بودک بخاطراین350تومن باعث شدکلی بدهکارشه اقلاتواین ماه 15تومن داده شایدتاعید30دیگ بخاد همش ازچاله ب چاه

ولی نمیخام خانوادم چیزی بفهمن نمیخام اعتبار شوهرم پیششون بیادپایین

خانوادم شهرستانن کوچولوم تازه اومده هی میگن بیاعیدشهرستان میدونم شوهرم کارداره شاید2روزبیشترنتونه بیاددوس ندارم برم چون اینجوری مجبورم براعیدخریدکنم ک تواین شرایط مالی شوهرم دلم نمیاد 

دوس ندارم عیدکسی بیادبره فقط بخاطر فشاری ک روش هس میگ مهمون حبیب خداست من میگم کسی بیادشوهرم ازکارش میفته وگرنه بیان

من سرویس نقره خریدم همه فکرمیکنندطلاسفیده براحلقم نمدونم چکاکنم چون عیدچندتاعروسی هم داریم

خدایا بخاطر همه چی شکر
من80گرم طلای خودمم فروختم حلقه ازدواجم کاذوی تولدم نزدیک80تومن کلاداشتم دادم شوهرم جهازموباتولدبچم ا ...

جمعانزدیک60یا700تومن بدهی بالااورد همش بخاطرکلاهی ک ازش برداشتن ماشینمونوفروختیم خب شهرستان بدون ماشین ک نمیشه رفت چقدتوسری زدن ک خونه ندارین ال بل هی گفتم من استراحت مطلقم بخاطرهمین تاماه آخر جابجانمیشم

خدایا بخاطر همه چی شکر
من80گرم طلای خودمم فروختم حلقه ازدواجم کاذوی تولدم نزدیک80تومن کلاداشتم دادم شوهرم جهازموباتولدبچم ا ...

ای جان عزیزم فدای دلت مثه منی .منم همه چیزمو فروختم منم عروسی برادر شوهرم نقره خریدم دستم کردم همه فکر کردن طلاس عمه ی شوهرم خیلی پولداره ازش 3 تومن خواستیم گفت برو طلاهای زنتو بفروش ولی ندونست اونا نقره ان برای آبرو داری اونارو انداختم 

ای جان عزیزم فدای دلت مثه منی .منم همه چیزمو فروختم منم عروسی برادر شوهرم نقره خریدم دستم کردم همه ف ...

همون دیگ من بخودم طلااویزکنم شوهرم تحت فشار باشه چ فایده داره بخدا ایقد نگرانشم ک نگو

دلم نمیادبگم حتی خریدخونه بکنه 

خدایا بخاطر همه چی شکر

جاریم سه ساله ازدواج کرده .تا یه سال حالمو نمیپرسید اونروز میگه دلم برای تو ودخترت تنگ شده میام ببینمت .یه بار خونش دعوت نکرده ولی چون میدونه خونه ندارم مسخره میکنه 😭😭😭😭😭