2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 18 پست
[QUOTE=84107058]آره واقعا سخته ماهم  دیگه نه طلا داریم که اگه چهل میلیون بیشتر پولش بود  ن ...

آره منم اینارو سامسونگ خریده بودم با یه بدبختی ولی مفت دادم رفت انقد تمیز سالم بود که نگو فقط یه وسیله خونم بد نبود که اونم نیست دعا میکنم انشالله زودتر مشکلت حل سه باهم زندگی کنین منم اینجوری ام با بچه کوچک همش مادرشوهرش میگه بچه صدامیکنه بیاد خونه خودمون یه وضعی وسایلام مامانم رو پشت بومهن که وسایل منو بذارم تو انباری اتاق خوابش ون که تازه شیک کردند به خدا دلم داره میپوکه

محمدم همه ی وجودم پسر ناز مهربون باهوشم. پرهام با وجود همه بدیهات عاشقتم شوهر چشم قشنگ من

گاهیی وقتها میگم خدایا یعنی منو میبینی اخه منم بندتم انقدر رنجیدم عذاب کشیدم پس چرا جوابمو نمیدی پس چرا یه روزنه ای پیدا نمیشه .خدایا ماهم بندتیم ای خدا بچه پتج ساله من میبینی چیا میگه لااقل حرف اونو بشنو .خیلی سخته بی خونه باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهیی وقتها میگم خدایا یعنی منو میبینی اخه منم بندتم انقدر رنجیدم عذاب کشیدم پس چرا جوابمو نمیدی پس ...

عین من تازه همه جورم تلاش کردم واسه کار اما نشد که نسد

محمدم همه ی وجودم پسر ناز مهربون باهوشم. پرهام با وجود همه بدیهات عاشقتم شوهر چشم قشنگ من

من دوس ندارم خونوادم بدونن اوضاع من اینجوره چون راه دورن میگم همیشه ک بامن نیستن درجریان باشن ازفروش طلامووپولامم ک دادم نمیدونند براهمین دوس ندارم برم شهرستان پیششون بدون شوهرم

خیلی نذرونیازکردم بقول شما ولی می‌گم خداتنش سالم باشه بقیش باهرسختی شده درست میشه

خدایا بخاطر همه چی شکر