2777
2789

بچه ها چند روزه دندونم  درد میکنه امروز دیگه خیلی شدید شد بچه ام شیر میدم چیکار کنم چی بخورم؟؟؟

توروخدا کمک کنید😢😢😢

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر نمی خواید برید ؟!

امروز جمعه اس خب

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
مسواک با آب ولرم ، بعدم قرقره آب نمک ولرم ، اگه از عفونت باشه بلافاصله خوب میشه

دیگه اثر نداره چند روزه دارم همین کارو میکنم

اگه خیلی شدیده موقتا شیاف بذار.حتما انتی بیوتیک مصرف کن

اصلا دندونم خراب نبودم از وقتی پسرم دنیا اومده یهو ۴ تا دندونم باهم خراب شدن هی یواش یواش درد میکرد حالا خیلی شدید شده😭😭😭😭

منم باردارم مشکلم همینه

ولی شما میتونی میخک بزاری زود دردت میفته برای بارداری ضرر داره ولی تو شیردهی فک نکنم فقط خیلی گرمه بعد مصلحش رو بخور

اگه نخواستی آب پوست انار جوشیده شده غرغره کن عالی جواب میده و هیچ ضرری هم نداره

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
منم باردارم مشکلم همینه ولی شما میتونی میخک بزاری زود دردت میفته برای بارداری ضرر داره ولی تو ...

میخک و از کجا تهیه کنم چجوری بزارم روش؟؟؟؟

بعدش چی بخورم؟؟؟

پوکی استخوان.ارتوپد.عکس تراکم استخوان.سریع

وااا یعنی همه اینارو گرفتم؟؟؟؟