2777
2789

خوب سوتي هاي قشنگتون چي بوده يا سوتي هايي ک ديدين و تعريف کنين 

واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب راننده سرویسم ب جا اینک بگم خدا پدر مادرتو رحمت کنه گفتم خدا رحمتت کنه😂😂😂

یا یه بار راهنمایی بودم برا دبیرا اخر اسمشون جون میوردیم ی حاج اقایی اومده بود گفتم حاج اقا فلانی جووون😂😂

پراید : پریاد

خسرو شکیبایی : شکرو خسیبایی

فلکه شهرداری : شلکه فرداری😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

سوتی دوستمو میگم ک خیلی خندیدیم با شوهرامون داشتیم حرف میزدیم وسط بحث ب شوهرش گفت بابات هرروز کلشو روغن میزد میرفت😨😂 منظورش از روغن ژل بود ولی چون گفت روغن کلا معنیه جمله عوض شد😑

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  
سوتی دوستمو میگم ک خیلی خندیدیم با شوهرامون داشتیم حرف میزدیم وسط بحث ب شوهرش گفت بابات هرروز کلشو ر ...

واااااي😂😂😂😂استعداد انحراف و دارم

یکم بی ادبی هستش ببخشید دوستای گلم معذرت

موقعی که تازه با همسرم دوست شده بودم شارژش تموم شده بود بهش گفتم بزار من بهت زنگ بزنم و همسرم  که اون موقع دوست پسرم بود میگفت نمیخواد منم از دهنم در رفت بهش گفتم بزار بکنمت دیگه

خو تعريف کن عزيزم

اولیش عابربانکمو موقع خرید گم کردم  . بعدشم بچه رو سرظهر بردم پارک سرش خورد به تاب لپش کبود شد . خیلی اعصابم از دست خودم خورده . چرا امروز اینطوری شد😳

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
یکم بی ادبی هستش ببخشید دوستای گلم معذرت موقعی که تازه با همسرم دوست شده بودم شارژش تموم شده بود به ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂