2777
2789
عنوان

استادان سوتي بياين يکم بگين و بخنديم 😁😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 29 پست
اولیش عابربانکمو موقع خرید گم کردم  . بعدشم بچه رو سرظهر بردم پارک سرش خورد به تاب لپش کبود شد ...

زندگي بر وفق مراده؟؟

واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومده بودن خواستگاری خواهرم،من دیروقت طرفای ساعت هشت اینطورا وقتی اونا تو خونمون بودن،رسیدم

بعد تمام جونم یخ زده بود

دست و بالمم از بیرون اومده بودم خب اونقدری تمیز نبود

اومدم سلام کردم بعد زااااارت رفتم مامان پسره رو بوسیدم😂😂

بدبخت یخخخخ کرد 

منقبض شد

وسط خونه ی گررم اومدم لپ یخمو چسبوندم به صورتش😂😂

هیچی نگفت بنده خدا

زندگي بر وفق مراده؟؟

اره . همه چی خوب... 

امروز یهو بدشانسی آوردم انگار . خیلی صحنه بدی بود تاب خورد تو صورت پسرم .

ببخشید عزیزم تاپیکت فان بود من نباید این چیزا میگفتم  میرم😘

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
اومده بودن خواستگاری خواهرم،من دیروقت طرفای ساعت هشت اینطورا وقتی اونا تو خونمون بودن،رسیدم بعد تما ...

😂😂😂😂😂واااي

اره . همه چی خوب...  امروز یهو بدشانسی آوردم انگار . خیلی صحنه بدی بود تاب خورد تو صورت پسرم . ...

واااا گلم اين حرفا چيه ميزني ناراحت شدم 😒

😘😘😘

حالا بوگو ديگه

یکی از عادیهاشو برات میگم

یه بار با دوستم رفتیم خرید هردومون کارت عابربانک داشتیم آخره خریدا وقتی خواستیم حساب کنیم 

تعارف تیکه پاره کردیم هی من میگفتم من میدم هی اون میگفت من میدم.  یه خر تو خری شده بود آخر سر اون کارته خودشو داد ولی وقتی رمزو پرسیدن من رمز کارت خودمو گفتم بعدش فروشنده میگفت خانم نوشته رمز نامعتبر منم خودمو جر میدادم چطور ممکنه من اصلا رمزمو عوض نکردم دوستمم از خودم بدتر اصلا اونموقع تو این دنیا نبود انگار

یکی از عادیهاشو برات میگم یه بار با دوستم رفتیم خرید هردومون کارت عابربانک داشتیم آخره خریدا وقتی خ ...

😂😂😂😂😂