2777
2789
عنوان

بياين خنده دار ترين اخلاق شوهراتون يا خودتونو بگين

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 58 پست
چطور ميتوني همچين چيزي بگي ؟؟😞

ب راحتی  

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از باشگاه که میاد میره جلو آیینه ساعت ها برا خودش فیگور میگیره دستشو میزاره رو سینش😂😂پشت فرمون پشتیه صندلیشو به قدری میده عقب انگار دراز کشیده😐همیشه حتی اگه خودمون دوتاه م باشیم برای غذا هول میزنه نکنه بهش نرسه،وقتی فیلم میبینه نه دیگه حرکتی میکنه نه علائم حیاتی داره صداشم کنی جواب نمیده فیلمای زیرنویسم بدون صدا نگاه میکنه😑

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣
از باشگاه که میاد میره جلو آیینه ساعت ها برا خودش فیگور میگیره دستشو میزاره رو سینش😂😂پشت فرمون پشت ...

شوهر منم اينجوريه از حموم در مياد يه ساعت جلو اينه فيگور مياد 😂😂

واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤
خنده دار  ک نیس ولی باحالتریت اخلاق شوهرم هرروز جلوش میرقصم اونم محو تماشام میشه بعدشم اخرش بهم ...

ادااااامه بده تو میتونی قهرمان .ما پشتتیم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.