2777
2789

پنج هفته و چهار روزم بود که لک دیدم رفتم برام سونوی واژینال نوشت که گفت هیچی نمیبینم . کسی بوده که مثل من بوده باشه شرایطش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ساک حاملگی تشکیل نشده؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
دیدم کسایی رو که توی هفته 5 ساک دیده نشده .هفته بعدش دیدن و مشکلی نبوده

انشاالله . اخه سونوی واژینال دادم گفت باید دیده میشد . خیلی کم زیر شکمم هم درد دارم به نظرتون طبیعیه نکنه خارج رحم باشه

شمام سونوی واژینال دادی؟

دو هفته بعد پری تقریبا میشه ساک و دید زودتر از اون خبری نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزم خیلی مواظب باش نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی من متاسفانه تجربشو داشتم وخارج رحم بود امیدوارم واسه شما اینطوری نباشه ولی خیلی مواظب باش

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دلیل عجله کردنتونو متوجه نمیشم خب بذارید هشت هفته برید دیگه به این زودی رفتنون واسه چیه

لک که دیدم رفتم بیمارستان برام نوشت رفتم انجام دادم که کلا استرس دارم کرد

انشاالله . اخه سونوی واژینال دادم گفت باید دیده میشد . خیلی کم زیر شکمم هم درد دارم به نظرتون طبیعیه ...

خارج رحمی دردش خیلی زیاده.کمیرصبر کن و با دکترت مشورت کن