2777
2789
عنوان

کسی نیست جوابمو بده

66 بازدید | 10 پست

من ۱۰روز پیش قرص اورژانسی استفاده کردم

حالا دیشب دوباره قرص اورژانسی خوردم

میخوام بدونم دوباره تا ۱۰روز دیگه طول می کشه پریدشم؟؟؟

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاصله قرصات کم بودن مشخص نیست کی پریود بشی. چرا مواظب نیستی؟ میدونی چقد هورمونات را بهم میریزه؟؟؟ خیلی عوارض هورمونی داره. من یه سری چند سال پیش تو یکماه دوبار خوردم.بعد موقعی که پریود شدم دیگه خونریزیم قطع نمیشد تا یک ماه قطع نمیشد.دکتر گفت هورموناتو بهم ریخته کورتاژ شدم آخرش. نکن اینکار رو. منم دیگهههه شدید و جدی مواظب بودم.

فاصله قرصات کم بودن مشخص نیست کی پریود بشی. چرا مواظب نیستی؟ میدونی چقد هورمونات را بهم میریزه؟؟؟ خی ...

اره میخواستم حامله نباشم یعنی 

خاک‌تو سرم کاش پرید می شدم‌

اره میخواستم حامله نباشم یعنی  خاک‌تو سرم کاش پرید می شدم‌

حامله که نیستی خیالت راحت.اما به فکر خودت باش گلم. سخت و جدی باهاش برخورد کن که درست جلوگیری کنه فقط فکر عشق و حال خودش نباشه.

حامله که نیستی خیالت راحت.اما به فکر خودت باش گلم. سخت و جدی باهاش برخورد کن که درست جلوگیری کنه فقط ...

شما قرص دوم رو خوردید چقدر طول کشید پرید شدید؟

عزیزم یادم نیست چند سال پیش بود.فقط میدونم وقتی شدم دیگه قطع نشد پربودم. اما فکر کنم تا ده روز وقت د ...

مرسی عزیزم