2777
2789
عنوان

بیخواب تنهام همون ک بادای صدار ابرومو برده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 146 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت کوتاه،،، برنج نون،،، مواد نگهدارنده،، شیرینی رو از غذا حذف کن گوست مرغ قارچ سبزیجات بخور،،، خ ...

بدنم متاسفانه بادسازه 

تمام اجزا همکاری میکنن در ساخت باد

بخدا تا الان استارتر به بانمکی تو ندیدم،بیا هروقت تاپیک زدی منو صدا کن      

لیلیوم جون چطوری منشنت کنم؟ هرکار میکنم نمیتونم منشنت کنم

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

منم بلد نیستم عزیزم بذار یه بار امتحان کنم ببینم میشه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

اول @ رو مینویسی بعد بدون فاصله اسم اون کسی که میخوای منشن کنی رو مینویسی،یه لیست میاد اونیکه میخوای انتخاب میکنی

@maximilian_de_winter     موفق شدم    

اسم انگلیسیا راحت منشن میشن. فارسیا واقعا شانسی یکی منشن میشه یکی نمیشه، الان تست کن ببین خودتو میتونی منشن کنی؟ آره @ اینا رو میزنم ولی تو اون لیسته هزار تا لیلیوم میاد الا تو :((

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
اسم انگلیسیا راحت منشن میشن. فارسیا واقعا شانسی یکی منشن میشه یکی نمیشه، الان تست کن ببین خودتو میتو ...

@لیلیوم۶۸

چرا تو لیست نبودم  

@لیلیوم۶۸ چرا تو لیست نبودم    

اشکال نداره. هروقت استارتر تاپیک جدید زد من یا خودش همینجا بهت خبر میدیم 😂😂 فعلا منتظرم نی نی یار آن شه بگم که تاپیک قبلی رو برگردونه چونکه من تاپیک رو سیو کرده بودم که از درمان ها استفاده کنم... باور کن اگه کامنتامو اونجا ببینه قطع دسترسیم میکنه 😁😁

اشکال نداره. هروقت استارتر تاپیک جدید زد من یا خودش همینجا بهت خبر میدیم 😂😂 فعلا منتظرم نی نی یار ...

مرسی عزیزم  خیلی باحالی،چندسالته؟ مجردی؟مث پسرا سوال پرسیدم