من سعی کردم قضیه رو فان کنم درعین حال راه حل بگیرم ولی بعضیا فقط خوششون میاد تاپیکای دعوا و طلاق و ک ...
تازه همونا هم نصفش دروغه و همه رو به گریه میندازه. دوست دارن گریه کنن فقط. حتی رضایت نمیدن اقلا بقیه بخندن.چون خودشون خوششون نمیاد بقیه هم نباید بخندن.. وای متاسفم براشون
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
وای من تازه عروس بودم پنجره اتاق خوابمون باز بود کوچه هم ساااااکت تابستون بود.یه دونه دادمممم یعنی انقدر صداش مهیب بود پسر همسایه ها جلو در یهو جر خوردن ازخنده شوهرم بیدار شد گفت پاشو پتو بنداز روخودت تیزی صداشو بگیره لامصب من صبح چطوری تو روی اینا نگاه کنم😭😭😭😭😭واسه منم هرکاری میکنم هر روز بدتر میشه
یه بار دیگه سر سفره شام همه نشسته بودیم یه کم بلندشدم ازجام نوشابه بردارم یهو زاااارت در رفت من تو همون حالت موندم .دامادمون ۵۰سالشه خیلی سنگین وساکته یهو همه غذاهاش با سرعت پاشید بیرون از دهنش رنگش مثل لبو شد منم زدم زیر گریه😂😂😂😂یعنی روم نمیشد دیگه تو چشاشون نگاه کنممم
عزیزم من استارتر نیستم ، به من که کلا گفتن طبعم سرد وتره مشکل استارتر رو دارم اما نه در حد ایشون ، ب ...
خب شما کلا گرمیانه بخور و سعی کن سردیجات رو حذف کنی مثلا لبنیات رو اصلا نخور برای تامین کلسیم از بادام درختی استفاده کن یا برنج رو کمتر مصرف کن اگرم مصرف کردی همراه زیره زعفران . مرغ و گاو وگوساله گوشتاشون سرده حذف کن . سالاد ترشی مخصوصا تو فصل سرد اصلا نخور خیار گوجه همینطور به جاش کنار غذا از سبزی خوردن استفاده کن. صبح ناشتا عسل سیاهدانه یک قاشق مربا خوری بخور شب قبل خواب هم دمنوش های گرم . در ضمن چای سیاه هم طبعش سرده