2777
2789
عنوان

بیخواب تنهام همون ک بادای صدار ابرومو برده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 146 پست

بچه ها من یکسره دارم اشک میریزم از خنده 😂😂😂 استارتر به حد کافی راهکار گرفتی. حالا بیاین طنزش کنیم حاطرات باحال بگین از گ و ز و ها 😂😂

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ثوابی؟

خاطره تعریف کنی شاد شیم

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
یبار یه کارشناس طب سنتی نبضبمو گرفت گفت سرد و تری

اینایی که گفتم رعایت کنی معتدل میشی

منم بلغمی بودم بعد شدم دموی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
چ ثوابی؟

بیا ثواب کن 

از خاطرات بامزت بگو

دل ملتی رو نصفه شبی شاد کن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
نیستن ک  تاپیک خلوته وگرنه میگفتم تو تاپیک قبلیمم تعریف کردما

بودم اونجا

تاپیک قبلی ب لطف دوستان بسته شد 😊 

اینایی ک گزارش میزنن ایشالا ی روزی ب مرحله ای برسن ک اگه اونجاشونم کلا ببندن از دهن و گوش و دماغ گوز بدن 

امشب شب ارزوهاس همینو از خدا میخوام

آره واقعا    

تاپیک قبلیش بسته شد 😢😢😢😢😢

بودم اونجا

بسته شد قبلی 😢😢😢😢😢

خدایی خیلی بی جنبه  هستن. استارتر که خودش بیماری داشت با حرفامون خندید ولی بقیه که نه سر پیاز بودن نه ته پیاز... خیلی..

خدایی خیلی جنبه هستن. استارتر که خودش بیماری داشت با حرفامون خندید ولی بقیه که نه سر پیاز بودن نه ته ...

من سعی کردم قضیه رو فان کنم درعین حال راه حل بگیرم ولی بعضیا فقط خوششون میاد تاپیکای دعوا و طلاق و کتک بخونن 

کمبود دارن