هیشه قبل از غذا نمکو مزه کن بعداز غذا هم همینطور نمکت هم نمک طبیعی کویر یا دریا باشه. مابین غذا اب نخور خواستی بخوری نیم ساعت بعد غذا. هر چیز سردی که میخوری با مصلحش بخور مثلا برنجو با زیره و زعفران بخور پنیرو با گردو بخور شیرو با عسل یا دارچین بخور . دمنوش های گرم مثل باباونه پونه نعنا اسطوخدوس مصرف کن . ولی چون بهت گفتن مزاجت گرمه من نمیتونم بگم همش گرمی بخور چون ممکنه جای دیگه ت اسیب ببینه حداقلش همینه که سردارو با مصلح بخوری که معتدل بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
یه جوری که وقتی تو خونمون آروغ میزد عموم از حیاطشون میگفت ما شالله😂😂😂😂
الان کاملا درمان شده
هاضوم رو حتما استفاده کن مامان من مشکل آروغ داشت یه جوری که وقتی تو خونمون آروغ میزد عموم از ...
والا منم میگوزم همینم
چند روز پیش مامانم هی صب ب خواهرم گفت پاشو مدرست دیر شد پا نمیشد منم خواب بودما چنان چیز محکمی زدم تو خواب بنده خدا پاشده بود فقط بهم زل زده بود گفت اجی از کجات درومد این؟ 😂
والا منم میگوزم همینم چند روز پیش مامانم هی صب ب خواهرم گفت پاشو مدرست دیر شد پا نمیشد منم خواب بود ...
خدا خیرت بده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
عزیزم من استارتر نیستم ، به من که کلا گفتن طبعم سرد وتره مشکل استارتر رو دارم اما نه در حد ایشون ، ب ...
احتمالا شما طبعت سردو خشکه
یبوست نفخ داری؟
رنگ پوستت چه رنگیه؟