2777
2789

من الان 24 سالمه، وقتی 15 یا 16 سالم بود با یکی از فامیلای خیلی دور رفتیم که برای خودش سر کتاب باز کنه، منم فرد که تنها نباشه، از قرار این خانم چند سالی حامله نمیشده، وقتی رفتیم پیش اون آقا وقتی سر کتاب باز کرد گفت نطفه شوهرت ضعیفه و فلان دهنم بازموند، جا خوردم خیلی حرفای دیگه هم زد، حالا چه جوری بود نمیدونم از قرآ. گفت یا چیز دیگه

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان 24 سالمه، وقتی 15 یا 16 سالم بود با یکی از فامیلای خیلی دور رفتیم که برای خودش سر کتاب باز ک ...

يعنى راست بود؟ خوب مگه حضورى نرفتين؟ نديدين با چى بود؟ 

يعنى راست بود؟ خوب مگه حضورى نرفتين؟ نديدين با چى بود؟ 

آره حرفاش همه راست بود، حضوری بود، ولی دقت نکردم از روی چی گفت، مال هفت هش. ساله پیشه

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور
من چن ماه پیش رفتم ولی طرف از ای جنیا بود گفت بختت بازه خودت داری گره میندازی منظورشو نگرفتم بعد گفت ...

من ازين قرآنيا يه خانم عربه باز كرد عالى بود، ولى دعا نويسارو نمى دونم راسته يا نه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز