2777
2789

من الان 24 سالمه، وقتی 15 یا 16 سالم بود با یکی از فامیلای خیلی دور رفتیم که برای خودش سر کتاب باز کنه، منم فرد که تنها نباشه، از قرار این خانم چند سالی حامله نمیشده، وقتی رفتیم پیش اون آقا وقتی سر کتاب باز کرد گفت نطفه شوهرت ضعیفه و فلان دهنم بازموند، جا خوردم خیلی حرفای دیگه هم زد، حالا چه جوری بود نمیدونم از قرآ. گفت یا چیز دیگه

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان 24 سالمه، وقتی 15 یا 16 سالم بود با یکی از فامیلای خیلی دور رفتیم که برای خودش سر کتاب باز ک ...

يعنى راست بود؟ خوب مگه حضورى نرفتين؟ نديدين با چى بود؟ 

يعنى راست بود؟ خوب مگه حضورى نرفتين؟ نديدين با چى بود؟ 

آره حرفاش همه راست بود، حضوری بود، ولی دقت نکردم از روی چی گفت، مال هفت هش. ساله پیشه

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور
من چن ماه پیش رفتم ولی طرف از ای جنیا بود گفت بختت بازه خودت داری گره میندازی منظورشو نگرفتم بعد گفت ...

من ازين قرآنيا يه خانم عربه باز كرد عالى بود، ولى دعا نويسارو نمى دونم راسته يا نه