2789

الان که اکثر برنامه ها فیل تر شده 

اپلیکیشن سیب آپ هم فیل تره

و آپ استورم کلا منهدم کرده آپ ها رو با چه نرم افزاری برنامه دانلود میکنین ؟

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

اپ استورم بازه

فعلا دارم با تل اصلي سر ميكنم

گفتن باز ميشه همشون

تيكر عروسي پرنسس ملورين😍😊💃🏻💎 پارسال دقيقا برا همچين روزي تيكر زدم، حكمت خدا بود و نشد كه نشد😔 اما امسال ميخوام با دعاهاي شما خواهراي قشنگم☺️ و تلاشاي خودمو همسرم💪🏻 و حكمت اون بالا سري🙏🏻 تيكر امسالم واقعي بشه💎 پس يه صلوات مهمونم كن عزيزدلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امروز پیام اومد ک اپ بله درست شده و میشه دانلود کرد رفتم تو سایتش باز شد ولی کارت ب کارتش رو پیدا نکردم کسی میدونه کجاشه 😑

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

تل اصلی که منو دیوانه میکنه 

واتس آپ که هیچی 

یه موبو داشتم که شیت بندی داشت خیلی خوب بود 

اونم چون ایرانی بود منهدم 

آپ هم‌که منهدم 

سیب آپ چیکار میکنه اه خیلی طول داده دیگه 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
آپ استور كه كار ميكنه سيب آپ تركيده كه تو سايتش نوشته صبوووو باشين درستش ميكنيم

دسیسه آمریکاس😐😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌

اس آپ برای من نیومده😕

آپ استور برنامه ایی که من میخامو نداره 

برم اپ‌رو امتحان کنم خیلی لازمش دارم 

سایت اپ که ارور میده🤦🏻‍♀️